reklama
Niusia21
Fanka BB :)
Haha Cassiah ja jem po 7-8 dziennie takich bo uwielbiam je tylko ze ja kupuje w sklepie ale tam wlasnie z beczki majaUwielbiam jak sa2-3 dniowe yammi in my tummiJeeeest!! Kolezanka z Polski przywiozla mi, takie prosto z beczki Chyba z kilogram Czy mozna je przedawkowac? Zobacz załącznik 879175
Juz sie umowilam na sobote i miala tylko wolne lewickaJuż coś ustaliłaś?? Dr Zygler, dr Obuchowska, dr Wojewódzki bądź Dr Starosławska. Ja z nich byłam zadowolona. Kiedy masz mieć wizytę?
Kiedy masz?To ja proponuję założyć klub trzęsących gaciami przed transferem i po ja się też do niego zaliczam bo powoli strach się zbliża
Ja tramsferu nie tylko tego ze nanelek noe przezyje rozmrozenia[emoji21]
Niusia21
To ja tez sie przylaczam do tych po transferzeTo ja proponuję założyć klub trzęsących gaciami przed transferem i po ja się też do niego zaliczam bo powoli strach się zbliża
misis188
Wiesz ze on ma rękę do transferow❤ kurczaczku my z Hubciem czujemy ze teraz jest Twoj czas. Punkcja sir nie przejmuj. Ja bym nie chciala zeby ona mi transfer robila bo tu musi byc wprawa ale z punkcja sobie poradzi ja dobre wrazenie odnioslam po wizycie u niejPrawdopodobnie M
adansonia
Tak jakies 7 dni przedDziewczynki ktore juz betowaly czy wam jak zalecaja robic bete to ona wypada przed kalendarzowa @ czy po?
adansonia
Szkoda takich dobrych ogorkowNajwyżej je zwrócisz w muszli
reklama
dżoasia
Anett, przeżyje, nie ma wyjścia Nagadaj Nanelkowi telepatycznie, niech się słucha mamciKiedy masz?
Ja tramsferu nie tylko tego ze nanelek noe przezyje rozmrozenia[emoji21]
Podziel się: