reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
zapomniałam Ci dodać , że miałam mega okresowe bóle dlatego jak zobaczyłam , że nie ma dwóch kresek to się jakoś bardzo nie zdziwiłam ale za to na drugi dzień jak zobaczyłam tego bladziocha to myślałam, że na zawał zejdę ;)

A co do lekarki no to co ona może Ci napisać.. nie chciała Ci dawać nadzieji i pisze w sumie tak jak my , że teraz trzeba czekać i nic innego się nie wykombinuje :) także głowa do góry i trzeba wierzyć! ✊
A pamietasz kochana od kad te bole ci sie zaczely i jak dlugo trwaly?

Ja jak testowalam to sobie tlumaczylam, ze jak nic nie wyjdzie to wcale nie znaczy, ze sie nie udalo bo jeszcze jest wczesnie, troche takie dozowanie informacji. ;) ze u mnie byla buochemiczma to juz inna sprawa ale na ta bete chociaz jechalam spokojniejsza. Sama nie wiem jaka taktyke obiore tym razem, najgorzej jak mam testy pod reka ;) jak kupilam to mialy lezec i czekac, a tego samego dnia zrobilam :)
Mieciu ja jednak stchurzyłam z testem:hmm:Bo sobie pomyslalam skoro mialam podane dwa zarodki to napewno juz cos powinno byc widac na tescie a gdyby byla jedna kreska to bym sie troszkie podlamala a tak to postaram sie jakos do poniedzialku wytrwac chociarz w taki sposob moge poczuc sie mamo jeszcze:(

@Never give up - mam to samo - jakiś taki niepokój i strach. Przed 1 podejściem, nie miałam o tym bladego pojęcia jak wygląda itd. Teraz cosik wiem , ale lekarz przygotowuję inaczej i strach czy coś naniose jajków :szok: . Smęć , smęć :D
Agnieszka ja jestem przekonana że Ty przegadasz swojego dr G i będzie plan wspólny:D
Zobaczysz... ;)

reklama
Do góry