No skoro przepisał a jest ordynatorem gin w szpitalu, to chyba się zna mam brac tylko jak zwracam, nie na mdłości jako takie. .. miałam 3 tygodnie tak, że wszystko zwracałam co zjadłam dosłownie wszystkoMozesz to w ciazy brac? Az takie masz wymioty ja mam ogromne mdlosci zawsze wieczorem....ale jako takie wymioty od czasu do czasu.
reklama
Normalnie przyjmujesz leki o stałych godzinach i idziesz na badanieDziewczyny czy jak jutro pojadę zrobić progesteron to mam pytanie czy mam go zrobić z rana bez leków czy już z lekami ???
adansonia
Fanka BB :)
Boze spolczuje w ktoeym jestes miesiacu?No skoro przepisał a jest ordynatorem gin w szpitalu, to chyba się zna mam brac tylko jak zwracam, nie na mdłości jako takie. .. miałam 3 tygodnie tak, że wszystko zwracałam co zjadłam dosłownie wszystko
Czyli rano o 8 biorę leki i po 8 pojadę zrobić progesteron tak i najlepiej za pare dni tez tak o tej godzinkę powtórzyćNormalnie przyjmujesz leki o stałych godzinach i idziesz na badanie
Agonia777
Ja na razie czekam aż uzyskają zarodki z komórkami dawczyni i dopiero wtedy będę wiedziała kiedy transfer. Może to będzie wrzesień. Teraz siedzę na szpilkach i czekam na telefon z kliniki ile mamy zarodków.Kiedy masz?
Ja tramsferu nie tylko tego ze nanelek noe przezyje rozmrozenia[emoji21]
chlopkers
Skoro bierzesz o 8 to na krew idz sobie przed lekami, np po 7. Bedzie bardziej wiarygodny wynikCzyli rano o 8 biorę leki i po 8 pojadę zrobić progesteron tak i najlepiej za pare dni tez tak o tej godzinkę powtórzyć
dżoasia
Mieliście dzisiaj punkcję? Tzn ta wspaniała pani która się dzieli jajkami?Ja na razie czekam aż uzyskają zarodki z komórkami dawczyni i dopiero wtedy będę wiedziała kiedy transfer. Może to będzie wrzesień. Teraz siedzę na szpilkach i czekam na telefon z kliniki ile mamy zarodków.
Justin87
Mąż dał radę zmierzyć się z PKP?Ja na razie czekam aż uzyskają zarodki z komórkami dawczyni i dopiero wtedy będę wiedziała kiedy transfer. Może to będzie wrzesień. Teraz siedzę na szpilkach i czekam na telefon z kliniki ile mamy zarodków.
Spokojnie, będzie dobrze. [emoji8] trzymamy kciuki za idealne i dające piękną ciążę zarodeczki. [emoji4]
reklama
Podziel się: