Punkcja dr Wąsik...no to się zestresowałamTo dzwon zapytaj tez jesten ciekawa
reklama
super info!Hejo nie juz nie mam neoparinu teraz mam brac clexane i dzieki Bogu nic mi po nich nie jest uczulenie zeszlo
misis188
Fanka BB :)
Moglas poprosic tez o swieze i bys sobie narobila do słoikówJeeeest!! Kolezanka z Polski przywiozla mi, takie prosto z beczki Chyba z kilogram Czy mozna je przedawkowac? Zobacz załącznik 879175
misis188
Nie stresuj sie kochana. A transfer??Punkcja dr Wąsik...no to się zestresowałam
Prawdopodobnie MNie stresuj sie kochana. A transfer??
walczaca o szczescie
Już coś ustaliłaś?? Dr Zygler, dr Obuchowska, dr Wojewódzki bądź Dr Starosławska. Ja z nich byłam zadowolona. Kiedy masz mieć wizytę?O wlasnie[emoji16]
Niusia21
A pamietasz kochana od kad te bole ci sie zaczely i jak dlugo trwaly?zapomniałam Ci dodać , że miałam mega okresowe bóle dlatego jak zobaczyłam , że nie ma dwóch kresek to się jakoś bardzo nie zdziwiłam ale za to na drugi dzień jak zobaczyłam tego bladziocha to myślałam, że na zawał zejdę
A co do lekarki no to co ona może Ci napisać.. nie chciała Ci dawać nadzieji i pisze w sumie tak jak my , że teraz trzeba czekać i nic innego się nie wykombinuje także głowa do góry i trzeba wierzyć! ❤
Niusia21
Mieciu ja jednak stchurzyłam z testemBo sobie pomyslalam skoro mialam podane dwa zarodki to napewno juz cos powinno byc widac na tescie a gdyby byla jedna kreska to bym sie troszkie podlamala a tak to postaram sie jakos do poniedzialku wytrwac chociarz w taki sposob moge poczuc sie mamo jeszczeJa jak testowalam to sobie tlumaczylam, ze jak nic nie wyjdzie to wcale nie znaczy, ze sie nie udalo bo jeszcze jest wczesnie, troche takie dozowanie informacji. ze u mnie byla buochemiczma to juz inna sprawa ale na ta bete chociaz jechalam spokojniejsza. Sama nie wiem jaka taktyke obiore tym razem, najgorzej jak mam testy pod reka jak kupilam to mialy lezec i czekac, a tego samego dnia zrobilam
Never give up
Agnieszka ja jestem przekonana że Ty przegadasz swojego dr G i będzie plan wspólny@Never give up - mam to samo - jakiś taki niepokój i strach. Przed 1 podejściem, nie miałam o tym bladego pojęcia jak wygląda itd. Teraz cosik wiem , ale lekarz przygotowuję inaczej i strach czy coś naniose jajków . Smęć , smęć
Zobaczysz...
reklama
Never give up
Najwyżej je zwrócisz w muszliJeeeest!! Kolezanka z Polski przywiozla mi, takie prosto z beczki Chyba z kilogram Czy mozna je przedawkowac? Zobacz załącznik 879175
Podziel się: