Niusia21
Fanka BB :)
Ja mam tylko dwa testy omalo sie dzis nie skusilamOo ja tam co transfer mowie i teraz tez powiedziałam se ,ze nie ,a domu zaopatrzyłem się na 11 testów No i weź nie zrób
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam tylko dwa testy omalo sie dzis nie skusilamOo ja tam co transfer mowie i teraz tez powiedziałam se ,ze nie ,a domu zaopatrzyłem się na 11 testów No i weź nie zrób
Ja mam od 1 dnia cyklu poprzedzającego crio 5mg encortu a w cyklu z crio od 10 dc 10mg encortu.Ooo to ile po w trakcie okresu?
Wiem kochana ale sie tak cykam ze beda niedojrzale albo sie nie zaplodnia ze masakra.@Kurcia - kochana - poprostu idziesz w JAKOŚĆ !!! Nie ilość ! Pamiętaj wysyarczy JEDEN
To tak jak ja [emoji4]Ja mam od 1 dnia cyklu poprzedzającego crio 5mg encortu a w cyklu z crio od 10 dc 10mg encortu.
Hejka ja już w domu podali mi 2Bb dwa moje maleństwa dopiero się położyłam bo jeszcze l4 byliśmy zawieść i wróciliśmy zrobiłam obiadek zjadłam i idę leżeć trzymajcie kciuki kochane za 10 dni mam robić test [/QUOTE
Ile dniowe zarodki dostalas? Test sikany czy z krwi? Trzymam kciuki kochana
Kochanie kciuki zaciśnięte niech zostaną maleństwa z Tobą na kolejne 9 miesięcyHejka ja już w domu podali mi 2Bb dwa moje maleństwa dopiero się położyłam bo jeszcze l4 byliśmy zawieść i wróciliśmy zrobiłam obiadek zjadłam i idę leżeć trzymajcie kciuki kochane za 10 dni mam robić test
Kochana nie zawsze wszystko widana usg one nie uciekaja tylko poprostu sie schowal jeden za drugimJak tam? Kiedy masz podgląd?
Bo mi jajka chyba zanikają. W poniedziałek było ich więcej niż dziś. Do punkcji w ogóle wyparują.
Ale jakie badania?!! Co to babsko opowiada?!! Przecież oni nie mają prawa do badań na zarodkach!!!!!!!!!! W Polsce nie wolno. Co za babsko! jestem oburzona!!!!Ja też już po wizycie. Potwierdzam,że ta doktor Cz. niezbyt sympatyczna. Więcej aię do niej nie wybiorę na pewno,bo niepotrzebnie mi jeszcze stresowanie się nastrojem lekarza. Transfer ustalony na poniedziałek. Endo 9 mm,ale mam jakiegoś polipa,chociaż w końcu stwierdzila,że to nie przeszkadza w transferze. W ogóle tak mi strasznie smutno się zrobiło( pewnie przesadzam). Będę mieć podawane 3 dniowe zarodki i jak zapytałam dlaczego nie 5dniowe blastki,które też mamy,to dr stwierdziła,że jak się nie uda,to te blastki takie ładne,że będą mogli na nich jakieś badania porobić. No i tak mi jakoś przykro,że mi nie podadzą tych blastek, z którymi mielibyśmy większe szanse. No i poza tym dr nie wyglądała na kogoś,kto wierzy w nasze powodzenie. Zdołowała mnie tak,że się popłakałam po wizycie. Jeszcze zapomniałam jej powiedzieć z tego wszystkiego,że wczoraj miałam zapalenie pęcherza i zapytać czy to nie przeszkadza w transferze.
Mam nadzieję.Kochana nie zawsze wszystko widana usg one nie uciekaja tylko poprostu sie schowal jeden za drugim