reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Olk@24 Słońce dzwoniłam do kliniki gdzie przyjmuje nasz Pasikonik w sobotę. Zleconych badań w większości nie zrobimy w sobotę, bo robią je od pon do czwartku w godzinach popołudniowych.
Może zleci takie co będzie można wykonać w swoim mieście:)

reklama
Tysiek do wlewow ci maz nie potrzebny. Jesynie jesli dr zalecilby szczepienia to chyba najpierw sie robi z mezem test zeby sprawdzic czy maz moze byc dawca do szczepien. Ja mojego w ogole w to nie angazowalam sama bylam na wizycie, ale jesli ma wolne to czemu nie. U nas bylo ciezko zebysmy razem pojechali. Jednajk u mnie cytokiny wyszly ok wiec szczepien nie musze wiec partner tez byl niepotrzebny. Mysle ze na pierwsza wizyte mozesz spokojnie sama jechac.
Dziekuje, juz sobie to troche bardziej poukladalam. U mnie logistycznie moze byc ciezej z ta wizyta, ale musze wreszcie znalezc powod co idzie nie tak.

Jak tam? Kiedy masz podgląd?
Bo mi jajka chyba zanikają. W poniedziałek było ich więcej niż dziś. Do punkcji w ogóle wyparują.
Nie wiem czy pisałaś do mnie czy do biedronki :) jakoś się gubię w tym forum ja wczoraj byłam na podglądanie i są jakieś jajeczka mówi finalnie będzie dużo ale są jeszcze małe jutro mam znowu podglądanie to zobaczymy to jest moja pierwsza stymulacja

Hejka ja już w domu podali mi 2Bb dwa moje maleństwa ;) dopiero się położyłam bo jeszcze l4 byliśmy zawieść ;) i wróciliśmy zrobiłam obiadek zjadłam i idę leżeć ;) trzymajcie kciuki kochane ;) za 10 dni mam robić test ;)
Niech sie tam dobrze ulokują i zostają zebys i ty w zime problemy z butami miala [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Ja po ostatecznej wizycie i wyniku estradiolu.
Pęcherzyków jest jednak 4. Estradiol 300.
Więc bida z nyndzą. Ultradługi chyba nie dla mnie.
Punkcja w sobotę.
W dodatku na biocenozie mi wyszedł jakiś "stan pośredni" - ni to zapalenie, ni to nie zapalenie. Ale dr M popatrzył i powiedział "iii może być"...
Ale nakupiłam probiotyków i jakiegoś Gynoxin Optima bez recepty,który się stosuje 3 dni, żeby wybić wszystko przed punkcją... Bo jak wjedzie progesteron i antybiotyk to zapalenie murowane...
No nic. Staram się nie załamywać, ale wiem jaką tendencję mają moje komórki... Więc skoro z 8 w poprzedniej procedurze ostały mi się 3.. to oby z tych 4 zostało cokolwiek.
@Kurcia - kochana - poprostu idziesz w JAKOŚĆ !!! Nie ilość ! Pamiętaj wysyarczy JEDEN

reklama
Do góry