reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Z tymi stopami to normalka .. Ja z rozmiaru 37 weszłam w 40/41 :/ czyli też praktycznie kupowałam klapki .. A ostatnimi czasy w klapki stopy nie wloze bo bardziej szerokie się zrobiły i zostają tylko Japonki :( no porażka .. A z praniem radzę zacząć bo jest to meeega męczące nawet jak siedzisz i prasujesz, no chyba że masz kogoś do pomocy :)
A już myślałam, że tylko moje stopy wyglądają jakby były rozjechane walcem, w jedyne obuwie które się mieszczę to japonki :tak: za pewne niedługo będę podbierała buciki swojemu małżowi lub po prostu chodziła w kapcioszkach nawet na zakupy :D:D:D Ciesz się kochana, że masz termin w sierpniu, ja dopiero w październiku oby była pogoda bo zmarznę w stopy w tych japonkach :p

reklama
A już myślałam, że tylko moje stopy wyglądają jakby były rozjechane walcem, w jedyne obuwie które się mieszczę to japonki :tak: za pewne niedługo będę podbierała buciki swojemu małżowi lub po prostu chodziła w kapcioszkach nawet na zakupy :D:D:D Ciesz się kochana, że masz termin w sierpniu, ja dopiero w październiku oby była pogoda bo zmarznę w stopy w tych japonkach :p
Kupisz sobie jakieś walonki i będzie dobrze. [emoji4]

Sory Agonia, jakos nie zobaczylam Twojego posta wczesniej. W marcu dostalismy 6 swiezych jajeczek, wszystkie sie zaplodnily, 6 ladnych zarodkow zamrozili. Mialam podane 2 trzydniowe zarodki I ciaza biochemiczna, podejrzenie immunologii. Zostaly mi 4 piekne zarodki w tym 2 blastki. Teraz po diagnostyce u Pasnika podchodze koncem miesiaca do drugiego transferu I biore jedna blastke. A Ty tez myslisz o kd kochana?
Ja już rozpoczęłam działania w tym kierunku czekam właśnie na info jak wystymulowała się dawczyni i ile będziemy mieli zarodków. W między czasie ogarniam Paśnika w sobotę już będę miała zalecenia. Jeszcze histeroskopia diagnostyczna i jak dostanę zielone światło to zaczynam przygotowania. Więc teraz czekanie na telefon z kliniki. A w jakiej klinice masz procedurę?

Yeti :) [emoji23] i..bywają gorzej spuchniete A zdjęcia nie oddają tego co widać na żywo,[emoji23] to zdjęcie akurat miałam w galerii robione jakoś miesiąc temu [emoji16]
20180613_172902.jpg

Załączniki

• 20180613_172902.jpg
    20180613_172902.jpg
    87 KB · Wyświetleń: 407
Yeti :) [emoji23] i..bywają gorzej spuchniete A zdjęcia nie oddają tego co widać na żywo,[emoji23] to zdjęcie akurat miałam w galerii robione jakoś miesiąc temu [emoji16] Zobacz załącznik 878453
Nie jesteś sama serio moje wyglądają bardzoooo podobnie zwłaszcza przy tych upałach. Na szczęście potem nagroda nas czeka po porodzie, nasze wyczekane bąble nam wszystko wynagrodzą i zapomnimy o tych drobnych mankamentach jak spuchnięte stopy :-D:-D:-D

Niusia, mnie bolaly lekko piersi I bylo mi troche zimno, ale moze to po lekach. a przy naturalnej ciazy byl am pewna, ze zaczyna sie miesiaczka, straszne bole krzyza, ale wiem, ze czesto dziewczyny nic nie czuja.
Mnie to piersi strasznie bolo i uczucie jak na @.Nie wiem czy to dobrze wrozy.

Ja nosze rozmowy ar normalne 37 i oststnio bylam w ccc a nogi nie byly za bardzo opuchniete i jedyne buty do ktorych weszlam to byly meskie klapki w rozm. 39. 40 juz wygladaly troche smiesznie. Do tych 39 weszlam ale tak za duzo miejsca tam nie mialam i nie kupilam. Nigdy nie kupowalam butow w daichmanie ale weszlam i kupiłam takie
Link do: Czerwone sandały damskie Graceland - 1210859 - deichmann.com
Tam sa gumy i mimo ze nogi sa spuchniete to nic mnie nie cisnie. Brzydko to wwygląda bo.ta opuchlizna wystaje ale sa mega wygodne

reklama
Do góry