reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

W Ciechocinku to lepiej dr G czy Dr M. Nie wiem którego wybrać. Jak potem z wizytami jest szansa ze tylko oni będą wszystko robić? Z tego co doczytalam tutaj to transfery robi dyzurujacy lekarz. A jak jest z punkcja lekarz prowadzący robi?

reklama
W Ciechocinku to lepiej dr G czy Dr M. Nie wiem którego wybrać. Jak potem z wizytami jest szansa ze tylko oni będą wszystko robić? Z tego co doczytalam tutaj to transfery robi dyzurujacy lekarz. A jak jest z punkcja lekarz prowadzący robi?
Kochana tylko zabiegi glownie robi dr G i M. W sierpniu moze przez okres urlopowy jest wiecej zabiegow wykonywanych przez innych lekarzy. Ja tam mialam 2 punkcje i 4 transfery. To jeden transfer robil dr M a reszte dr G. Tych dwoch jest swietnych. Dr M nie znam bo wizyty zadnej u niego nie mialam, leczylam.sie u dr G. Jest on malomowny ale polecam go goraco. Ale dr M tez jesr jak najbardziej ok albo dr P-A z tym ze ona zabiegów nie robi

Dziewczynki wczoraj wieczorem zauwazylam jasne plamienie u siebie myslalam ze to przez tabletki progesteron ale to nie przez nie :/ Moze za duzo chodzilam wczoraj albo holera strzelila moje kropeczki :(

Hej dziewczyny.Dzis rano mialam pierwszą w życiu punkcję. Lekarz poinformował o 5 jajeczkach....boję się że to mało i nic z naszego malucha nie wyjdzie.Ile u Was pojawilo sie jajeczek i ile przetrwało do transferu?

Hej dziewczyny.Dzis rano mialam pierwszą w życiu punkcję. Lekarz poinformował o 5 jajeczkach....boję się że to mało i nic z naszego malucha nie wyjdzie.Ile u Was pojawilo sie jajeczek i ile przetrwało do transferu?
Nie boj sie ja mialam pobranych 7 a pelnych bylo 2 :) jednego zarodka mam i jak dziewczyny pisza to jeden jest najwazniejszy i to bedzie ten :) Glowa do gory :)

reklama
Do góry