Jasne ze napisz.Nie chce za bardzo dokladac nic za zgodo lekarza Moze powinnam napisac do lekarza i zapytac :/
reklama
Zadzwonilam tam I we wtorek przyjmuje dr gretka a w srode dr gajewska, co byscie zrobily oszczedzic jeden dzien urlopu i jechac do gajewskiej w srode w 12 dniu cyklu czy dzien wczesniej do gretki?
Sprawdzenie grubości endo to nie jakaś wielka filozofia. Jeżeli masz już rozpisane leki okoŁotransferowe to wszystko jedno kto to zrobi. Dr Gaj to dobry lekarz.
Szczescie1986
Fanka BB :)
Ok dziewczyny dzisiaj pije przy tych 30 stopniachJa pod czas sterydow troszeczke wina do obiadu sie napilam, mysle, ze tydzien P.O. symbiliczna ilosc chyba nie zaszkodzi.
misis188
Ja mialam zlecone i to i to. Moim zdaniem tego zamiennie stosować nie mozna. Uczulenie nie ustepuje??Kochane A jest jakaś alternatywa na zamienienie zastrzykow z heparyny np na acard czy to ma takie samo działanie?
W Ciechocinku to lepiej dr G czy Dr M. Nie wiem którego wybrać. Jak potem z wizytami jest szansa ze tylko oni będą wszystko robić? Z tego co doczytalam tutaj to transfery robi dyzurujacy lekarz. A jak jest z punkcja lekarz prowadzący robi?
W Ciechocinku nie ma szans, żeby wszystko robił jeden lekarz. Punkcje i transfery robią: G, M i G-K. Oni wszyscy obsługują też oddział w Częstochowie, więc nie zawsze są dostępni w K-cach. Zabiegi robią lekarze dyżurujący. Ale wszyscy są dobrzy
adansonia
Jest trochę mniejsze zdecydowanie...Ale wciąż są plamy zlewajace się na nogach...Ja mialam zlecone i to i to. Moim zdaniem tego zamiennie stosować nie mozna. Uczulenie nie ustepuje??
Ktoś coś pisał. U nas była jedna blastka i mamy córeczkę.
reklama
Justin87
Jaki ładny brzusio. [emoji7]Aż się pochwalę.. Bo w szoku byłam, gdzieś tak przez noc brzusio mi uroslo
Podziel się: