Cassiah
Fanka BB :)
O rany to trzymam kciuki za rodzynka!!! [emoji110] [emoji110] [emoji110] W poniedzialek transfer?Z 7 jajek 2 tylko byly dobre jeden jest zarodek a drugiego obserwuja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O rany to trzymam kciuki za rodzynka!!! [emoji110] [emoji110] [emoji110] W poniedzialek transfer?Z 7 jajek 2 tylko byly dobre jeden jest zarodek a drugiego obserwuja
Musze miec konsultacje z dr G i on zdecyduje czy bedzie transfer ze wzgledu na podejrzenie hiperki tez trzymam za niego kciukiO rany to trzymam kciuki za rodzynka!!! [emoji110] [emoji110] [emoji110] W poniedzialek transfer?
kochana wiele ciąż było właśnie z tego jednego jedynego zarodka, który został już dużo maluchów jest na świecie i mamy się tu nie udzielają ale np ja jestem taka przyszła mama teraz mamy 34+5 tc I to właśnie z tego jednego jedynego zarodkaZ 7 jajek 2 tylko byly dobre jeden jest zarodek a drugiego obserwuja
Bo ogólnie chyba jakoś specjalnie nie widać. Dziś tak po nocy jakoś mnie dopiero wywalił.Jak Cię ostatnio widziałam na dniach P-rza to nic nie było widać )
U mnie w 3 dobie zostal jeden zarodek, wtedy tez zostal podany i teraz ma. 16 miesiecy [emoji4]Z 7 jajek 2 tylko byly dobre jeden jest zarodek a drugiego obserwuja
Zadzwon sobie czyvw tym dniu przyjmuje np dr Piekarz AdamczykDziewczyny po 2 dniach plamienia przyszla @. Musze teraz zabukowac bilety do pl i tak sobie licze bo niby kontrola endometrium miedzy 10-12 dniem cyklu. Mysalam zeby pojechac do ciechocinka 12 dnia bo nie ukrywam, ze musze oszczedzac urlop, ale wypada to na srode, chyba pisalyscie, ze gretki nie na w srody tak? Czy jest to Wazne kto robi kontrole endo przed crio? Czy lepiej 11 dnia cyklu we wtorek jechac zeby byl gretka? Co radzicie?
Nic nie zwiększyłam położyłam się rano i już nie dusiło nie wiem czy to przypadkiem nie z nerwówPaulinka nie zwiekszaj lekow bez badania. Mozesz sobie zaszkodzic
Mozesz teraz juz po odstawieniu lekow immunosupresyjnych pijDziewczyny głupie pytanie ,ale pytam czy po odstawieniu leków tych sterydów dokładniej tydzień mogę dzisiaj tak dyskretnie napisac się wina czy lepiej nie bo jednak mam te sterydy w organizmie??