Online sie chyba nie da. Trzeba jechacA wy dziewczyny to Crinone z Czeskiej apteki zamawiacie online czy ktoś Wam kupuje? ;-)
reklama
adansonia
Fanka BB :)
Ale pech słowo daje... dobrze że nie rozyczka. Nie miałaś w dzieciństwie ospy? Ciazy to nie zaszkodziło?Przed czulam sie jak z krzyza zdjeta i trwalo to gdzies tydzień a poten jak mnie juz wysypalo to bylo lepiej bo.juz nie bylam taka slaba i dostalam lek
gosia321
Ale trzeba najpierw zadzwonic lub napisac do apteki zeby zamowili odpowiednia ilosc bo nie zawsze jest na stanie wieksza iloscOnline sie chyba nie da. Trzeba jechac
misis188
Najprawdopodobniej mialam. Dzieki Bogu nie widac zeby ospa miala wplyw na dziecko. Docent Pasnik po przeslaniu mu wynikow stwierdzil ze byla do odmiana poronna-strasznie to brzmi ale chodzi o to ze ospa miala łagodny przebieg nie mniej jednak byla to ospaAle pech słowo daje... dobrze że nie rozyczka. Nie miałaś w dzieciństwie ospy? Ciazy to nie zaszkodziło?
misis188
Bo robi sie badania w kierunku rozyczki a w kierunku ospy niestety nie
Ale pech słowo daje... dobrze że nie rozyczka. Nie miałaś w dzieciństwie ospy? Ciazy to nie zaszkodziło?
gos1512
Z 7 jajek 2 tylko byly dobre jeden jest zarodek a drugiego obserwuja
Cassiah
Bez sensu, w ogole nic Ci nie dala ta wizyta :/ No chociaz to endo ladne... A Ty mialas kiedys laparoskopie?Jestem po wizycie i zla jestem jak cholera! Moj lekarz nb. Wiec poszlam do dr. Lang...
z novum, miala ktoras przyjemnosc?? Nie wiedziala co do encorton accofil intrapilid i pyta mnie co to jest?! Na usg mowi ze endo ladne 8 mm a dzis 10 dc aleeee chyba sa 2 polipy ale ona nie jest pewna i mam isc do swojego lekarza we wtorek i to po potwierdzic?! Wtf!!! Jezeli to polipy to czeka mnie kolejna histeroskopia[emoji21][emoji21][emoji21] na wtorek zaposalam sie do Lewickiej. Zna ta dr. Ktoras??
Aż się pochwalę.. Bo w szoku byłam, gdzieś tak przez noc brzusio mi uroslo
Jak Cię ostatnio widziałam na dniach P-rza to nic nie było widać )
reklama
Cassiah
Piekny i zazdroszcze ze to prawdziwy ciazowy [emoji7] [emoji7] [emoji7] Bo ja mam taki sam ale od gazów [emoji20] Ciagle ktos pyta czy jestem w ciazy albo zerka na niego albo ja juz trip łapie [emoji14]Aż się pochwalę.. Bo w szoku byłam, gdzieś tak przez noc brzusio mi uroslo
Ogolnie to juz nie wytrzymuje z tymi piersiami, szczegolnie w nocy... U was tez sie bol nasila podczas spania? Ja juz nawet sie nie przekrecam tylko spie na plecach co nie jest moja naturalna pozycja, bo przytrzymywanie ich reka juz nie pomaga... Czuje sie jakbym miala worek kamieni ostro zakonczonych w cyckach...
Podziel się: