@Koniczyna82 jak po wczorajszych prenatalnych?
reklama
Sabina1212
Początkująca w BB
Dziękuje jest mi przykro, ale Ok mam córcię i mam dla kogo żyćkochana trzymaj się cieplutko i nie poddawaj!
Sabina1212
Początkująca w BB
Oczywiście następna próba 22 sierpnia...tak jeszcze 8Przykro mi bardzo, ale pamietaj - nie skladamy broni! Masz jakies mrozaki?
Sabina1212
Początkująca w BB
Sabinko tym razem się nie udało, następnym razem sie uda.
Sabina1212
Początkująca w BB
DziekujeCholera jasna [emoji20] bardzo mi przykro, przytulam mocno [emoji173]
Sabina1212
Początkująca w BB
DziekujeO nie!!! Bardzo mi przykro!! Ehh..
chlopkers
Fanka BB :)
Napewno bedzie pecherzyk [emoji4] musi byc, normalnie jest widoczny przy becie juz od 1500-2000 [emoji4]nie mogę się doczekać pierwszego usg w poniedziałek może będzie widać pęcherzyk to już by był 24 dpt.
AniaCh83
Cześć dziewczyny, od roku prawie mnie tu nie było...
Trochę poczytam wstecz , żeby wiedzieć co się dzieje . Może spotkam jeszcze jakieś "stare" dziewczyny , bo większość nowych nicków widzę.
Tymczasem jednak zapytam , jak przygotowywalyście się do transferu mrożonych po ciąży , czy dłuższej przerwie ??? Jakie badania wykonywalyscie przed ???
Trochę poczytam wstecz , żeby wiedzieć co się dzieje . Może spotkam jeszcze jakieś "stare" dziewczyny , bo większość nowych nicków widzę.
Tymczasem jednak zapytam , jak przygotowywalyście się do transferu mrożonych po ciąży , czy dłuższej przerwie ??? Jakie badania wykonywalyscie przed ???
reklama
adansonia
Girls pomocy...robiłam sobie depilacji twardym woskiem pach wczoraj. Dzisiaj pod pachami mega uczulenie które swędzi jak diabli aż takie plamy się porobily. Wcześniej zawsze gobuzywalam I nic się nie działo A teraz kiedy jestem w ciazy taka akcja... czym mogę to smarować? Hyrokortizon mam w domu mas mulpirox maść szalwiowa ....normalnie bym zazyla Zyrtek A teraz ani smarować ani brać nic nie moge
Podziel się: