olgaaa1987
Zaangażowana w BB
więc zostaje warszawa chyba tylko teraz novum czy invimed ? Czy jest to jakas różnica ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Warszawa Novum. Dr ZyglerA Warszawa Kraków Katowice jest mi mocno obojętne gdzie. Która najlepsza ?
Aż mnie ciary przeszły jak sobie o nim przypomniałam... malo brakowało a m by mi się przed idiote zupełnie poddał i jeszcze może krzywdę zrobił:^ nie owijać w bawełnę ok ale mieć trochę wyczucia... każdy ma inne opinie i upodobania ale dla mnie to człowiek bezczelny i bez taktuMy w Warszawie jesteśmy pod opieką Dworniaka w invimedzie, wali prosto z mostu i nie owija w bawełnę. Generalnie już przerobiliśmy kilku lekarzy i wolę takie podejście niż brak jakichkolwiek konkretów
Tak mi wpisał na zaświadczeniu który tydzień ciążyKobitki,
Czy jak dawalyscie pracodawcy zaswiadczenie lekarskie o ciazy to lekarz wypisywal ktory to tydzien?
Milego dnia
Ja byłam w invimedzie i novum. Bez porównania Novum. Punktualność, dyskrecja, uśmiechy na każdym kroku. W invimedzie akurat jak my byliśmy to duża masówka, spóźnienie, nerwy i brak empatiiwięc zostaje warszawa chyba tylko teraz novum czy invimed ? Czy jest to jakas różnica ?
wiem co czujesz bo ja mam tak cały czas a to już 7 miesiac... ehhh pieczywo z ziarnami duzo wody warzyw i owoców a i tak czopki musze stosować bo załatwiam sie bez nich co tydzień i to strasznie przechodzę....Dziewczyny polećcie coś na zaparcia... jakaś masakra
Ja nie dawalam zadnego zaswiadczenia, tylko l4Kobitki,
Czy jak dawalyscie pracodawcy zaswiadczenie lekarskie o ciazy to lekarz wypisywal ktory to tydzien?
Milego dnia
Ja polecam Gyncentrumwięc zostaje warszawa chyba tylko teraz novum czy invimed ? Czy jest to jakas różnica ?
Chyba musi być napisany ktory to tc lub termin porodu bo to jest ważne dla pracodawcy zeby oszacować czas Twojej nieobecności. Ja miala i TC i termin porodu.Kobitki,
Milego dnia
Kraków odpada. Tak naprawdę masz do wyboru Novum lub Katowice.A Warszawa Kraków Katowice jest mi mocno obojętne gdzie. Która najlepsza ?