Dziewczynki mam pytanie ktore juz sa po transferze czy kazdy transfer musi odbyc sie na pelnym pecherzu?
U mnie w invimedzie nie trzeba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki mam pytanie ktore juz sa po transferze czy kazdy transfer musi odbyc sie na pelnym pecherzu?
U mnie praktykja na pelnym bo wtedy lepiej widać maciceDziewczynki mam pytanie ktore juz sa po transferze czy kazdy transfer musi odbyc sie na pelnym pecherzu?
A u mnie w invimedzie trzeba: PU mnie w invimedzie nie trzeba
No to przed usg wyciagnij kartke i powiedz ze masz pytania, chcialabys sie dowiedziec tego i tamtego itp.Kochana ja mieszkam w stanach i tu do kliniki chodze.Jutro mam nastepny podglad wiec moze sie tym razem czegos dowiem.Bo place tyle pieniedzy a gowno sie dowiaduje za przeproszeniemzawsze mam ze soba kartkie z pytaniami o co chcialabym zapytac i nie mam nawet szans
Ja z tym mialam problem za drugim transferem i nie wytrzymalam, wstrzymywalam co bolalo a potem polecialam na wc. Pozniej o tym wspomnialam w klinice, doktor powiedzial, ze poradzimy sobie i bez pelnego pecherza. Dodal, ze zawsze mozna w trakcie jeszcze wypic ta szklanke gdyby cos nie dawalo rady, aczkolwiek stwierdzil rowniez, tak zartobliwie raczej, ze z pustym pecherzem u szczuplych kobiet zazwyczaj nie ma problemu. Wypicie wody niby zalecane przy wiekszej masie ciala, cokolwiek to wedlug niego ma znaczyc. Wiec za trzecim razem podchodzilam bez picia i bylo dobrze a dla mnie komfortowo.Dziewczynki mam pytanie ktore juz sa po transferze czy kazdy transfer musi odbyc sie na pelnym pecherzu?
W którym mieście?U mnie w invimedzie nie trzeba
Dzięki za pocieszenie bo już się wystraszyłam, że coś jest nie tak na pewno jeszcze Paśnik złoży w całość z nk i pewnie bez encortonu i intralipidu się nie obejdzie. Ale na to mam jeszcze czasIL2 lekko podwyższona, ale jak na ciążę to IL10, IFN, TNF, IFN/IL10 - miodzio!