myszkakiszka
Fanka BB :)
Koprkom nic nie bedzie bo mama w nie wierzy poza tym one juz tam dobrze wiedzą co to nerwy choćby przed sprawdzaniem bety- zachartowane są...Już sobie z nimi porozmawiałam. ajajaj.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koprkom nic nie bedzie bo mama w nie wierzy poza tym one juz tam dobrze wiedzą co to nerwy choćby przed sprawdzaniem bety- zachartowane są...Już sobie z nimi porozmawiałam. ajajaj.
Nie miałam wlewów. Mam zastrzyki przeciwzakrzepowe i acard.A mialas wlewy z intralipidu? Kto Ci immunologie konsultowal? Masz heparyne?
Szczerze nie wiem czy dzisiaj dotre ledwie zyje po wczirajszej nocy...@RedHotChiliPepper28 @Gosia892 mamuśki za Wasze pociechy niech zdrowo rosną ! Cudownych widoków ❤❤
@Cassiah @sunrisea kochane za bety ! Piękne ciążowe bety! ❤❤
@adansonia @chlopkers mamuśki za przyrosty !! Niech kropeczki rosną zdrowo ! ❤❤
MIŁEGO DNIA KOCHANE!
Iwo no coś ty. Pamiętamy i gratuluje pani mgr.Cześć, wiem że garstka mnie pamięta ale chciałam się pochwalić. Dziś obroniłam tytuł magistra
Hehe naucze sie czytac te zdjatka .0,45 cm CRL 4,5 to na prenatalnych, moje 10tc ma 3cm z hakiem. Tak 1mm dziennie będzie szkrab teraz rósł.
Nienormalne te nasze chlopyHej Laski, miłego dnia życzę.
Właśnie zaliczyłam mega kłótnię z mężem. No tak mnie wkurzył, że szok i mam nadzieję, że z kropkami wszystko dobrze. Kuźwa no. :/
Jadę na betę i, jak to mówi @dżosia, sraczkowania ciąg dalszy.
Adasonia gdybym była na twoim miejscu to do 3 mies jeździłabym do Ciechoconka. Ciąża z in vitro to często zabawa lekarstwami a szkoda żeby to stracić. Napisz prosze w wolnej chwili czemu u ciebie te stymulacje były takie wielokrotne? Niskie amh?Szczerze nie wiem czy dzisiaj dotre ledwie zyje po wczirajszej nocy...
Jeśli chodzi o mojego, to muszę się zgodzić. Wzięłam sobie nospę, bo spanikowałam.Nienormalne te nasze chlopy
Dziękuję kochana, mama nadzieje, że z moim maleństwem wszystko jest ok [emoji8] za pozostałe dziewczyny mocno ściskam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]@RedHotChiliPepper28 @Gosia892 mamuśki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] za Wasze pociechy niech zdrowo rosną ! Cudownych widoków [emoji173][emoji173]
@Cassiah @sunrisea kochane [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] za bety ! Piękne ciążowe bety! [emoji173][emoji173]
@adansonia @chlopkers mamuśki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] za przyrosty !! Niech kropeczki rosną zdrowo ! [emoji173][emoji173]
MIŁEGO DNIA KOCHANE!