reklama
chlopkers
Fanka BB :)
Kochana tylko paracetamolDziewczyny co na bol glowy moge zazyc unietam 10 na 10 zsrsz zwsriuje lyknelam panadol ale nic nie pomaga...
chlopkers
@misis188 a wiesz moze czy przy tej ustnej, ktora wyskoczyla po raz enty [emoji6] mozna stosowac jakies popularne masci? Czy mozna tylko plasterek compeed? Czy tylko jakies natur metody? Jakas cholera sie pojawila dzis jak sie obudzilam, ale to by sie zgadzalo, bo od dwoch dni mnie swedzialy usta..Opryszczka nie jest bezpieczna ale jesli sie ja ma pierwszy raz a nie którys z kolei i chyba niebezpieczna jest ta na wargach sromowych a nie na ustach tak ze spokojnie
Ostatnia edycja:
chlopkers
Mocne kciuki za bete [emoji110] [emoji110] ja upuszcze krwi dopiero po poludniu [emoji4]Kurcze zebym ja wstała sama.. i to o 4 no coz herbatka z miodkiem ok 6:30 beta i do pracy..
dżoasia
Maść erazaban. Jakiś czas temu nawet tutaj wyświetlała się reklama@misis188 a wiesz moze czy przy tej ustnej, ktora wyskoczyla po raz enty [emoji6] mozna stosowac jakies popularne masci? Czy mozna tylko plasterek compeed? Czy tylko jakies natur metody? Jakas cholera sie pojawila dzis jak sie obudzilam, ale to by sie zgadzalo, bo od dwoch dni mnie swedzialy usta..
chlopkers
Dzieki Asia [emoji4] poki co posmarowalam czosnkiem i zakleilam plasterkiem zeby sie swinstwo nie roznosilo, jak wstane podejde do apteki po ta masc, o ktorej piszesz [emoji4]Maść erazaban. Jakiś czas temu nawet tutaj wyświetlała się reklama
chlopkers
Oby byly same dobre wiesci [emoji5]Dziewczynki pięknych bet dzisiaj ale będzie się działo!
Powodzenia na wizytach!
Milego dnia
Milego dnia [emoji4]
reklama
sssurykatka
Obecność cukru w moczu sugeruje cukrzycę, a cukrzyca nieuregulowana już.może wpłynąć na zabieg.Cześć dziewczyny mam pytanie czy cukier w moczu
wpływa na powodzenie zabiegu
Trzymam kciuki za dzisiejsze bety!
Podziel się: