sssurykatka
Fanka BB :)
Ale licząc od daty ostatniej miesiączki, prawda?
Piękny niuniek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale licząc od daty ostatniej miesiączki, prawda?
Nie nonbez jaj nie h se sama kupi pampersy. Wiem.ze w ulotce byla adnotacja ze moze wystapic krwawienie. Moze ty jwstss w tych 10%Dorwalam sie do lekarza dyzurnego w klinice. Dr Cz twierdzi ze moj wodospad po Dipherelinie moze sie zdarzyc... takze zostaje mi kupic pampersy i sie wykrwawiac dalej...
Wlasnie ja poza problamem jestem nir kupowalismy pakietu...ale bede sie ich trzymac bo im ufamJ
jeśli jestes w programie to do 12tc masz w cenie prowadzenie ciąży. Ja bym prowadzila u nich cala ciaze gdyby nue odleglosc do nich. Jak zegnalam.się z dr G to bardzo dobrze mnie wypytal czy mam.dobrego, sprawdzonego lekarza, czy robi.dobrze usg, o sprzet pytal-chyba mu bylo smutno ze odchodzilan w sumie mi tez ale obiecalam ze do niego wroce
@PaulinkaP - faktyczne niepoważne zachowanie jak na rzekomo managera i kierownika - moze i lepiej bo jak na początku nie mają szacunku dla potencjalnego pracownika , to co by było potem ? Paulinko no to mocne całym serduchem by wszytko było cudownie. Nadchodzi Nasz czas !!!Hejka kochana tak wiem byłam na rozmowie w Lidlu gościu wgl nie dojechał na rozmowę z menagerka rozmawiałam i pytała się jak z zwolnieniami bo to ja najbardziej obchodzi powiedziałam że się zdarzyło być na l4 Ale że byłam po ciąży pozamacicznej i że miałam problemu z kręgosłupem to ona na to że porozmawia z tym kierownikiem i że da znać w ta sobotę co była i tak czekałam aż wkoncu sama zadzwoniłam i powiedziała że jak ten kierownik usłyszał o l4 to nie chce takiego pracownika ale się nie poddalam zadzwoniłam do tego kierownika czy rozmawiał z tą panią powiedział że nie i że będzie z nią rozmawiał dzisiaj i że l4 to nie problem jak jest uzasadnione i miał dzisiaj dał znać Ale takie zbywanie mnie było zadzwoniłam dzisiaj do niego to mi powiedzial że ma inwenture i jak z nią porozmawia to da znać i mamy 21 i nic cisza dzwoniłam z 4 razy nie odbiera napisał SMS że prosi o SMS to napisałam i nie odpisał jak dla mnie to dziecinada mógł powiedzieć słucha pani nie i tyle a nie jak dziecko się zachowywać szkoda gadać jutro wracam do pracy i co moja szanowna kierowniczka dała mi na początek 3 nocki nieźle com i podchodzę do transferu 12 jadę na wizytę tak u mnie sytuacja wygląda planuje pracować do 18 tak bo transfer wstępnie 20 albo 22 więc chce tak z dwa dni przed odpocząć
Hejka kochana tak wiem byłam na rozmowie w Lidlu gościu wgl nie dojechał na rozmowę z menagerka rozmawiałam i pytała się jak z zwolnieniami bo to ja najbardziej obchodzi powiedziałam że się zdarzyło być na l4 Ale że byłam po ciąży pozamacicznej i że miałam problemu z kręgosłupem to ona na to że porozmawia z tym kierownikiem i że da znać w ta sobotę co była i tak czekałam aż wkoncu sama zadzwoniłam i powiedziała że jak ten kierownik usłyszał o l4 to nie chce takiego pracownika ale się nie poddalam zadzwoniłam do tego kierownika czy rozmawiał z tą panią powiedział że nie i że będzie z nią rozmawiał dzisiaj i że l4 to nie problem jak jest uzasadnione i miał dzisiaj dał znać Ale takie zbywanie mnie było zadzwoniłam dzisiaj do niego to mi powiedzial że ma inwenture i jak z nią porozmawia to da znać i mamy 21 i nic cisza dzwoniłam z 4 razy nie odbiera napisał SMS że prosi o SMS to napisałam i nie odpisał jak dla mnie to dziecinada mógł powiedzieć słucha pani nie i tyle a nie jak dziecko się zachowywać szkoda gadać jutro wracam do pracy i co moja szanowna kierowniczka dała mi na początek 3 nocki nieźle com i podchodzę do transferu 12 jadę na wizytę tak u mnie sytuacja wygląda planuje pracować do 18 tak bo transfer wstępnie 20 albo 22 więc chce tak z dwa dni przed odpocząć
Bardziej mi chodziło o to, żeby się szybciej zagoilo. Bo nie wygląda ładnie i boli trochę...No jak to nie wirusowe to nie stosuj nic na opryszczkę. Psikaj może solą morską.
Nie od daty transferuAle licząc od daty ostatniej miesiączki, prawda?
Piękny niuniek
No wkoncu mogłoby sie udać to już mój 3 transfer będzie@PaulinkaP - faktyczne niepoważne zachowanie jak na rzekomo managera i kierownika - moze i lepiej bo jak na początku nie mają szacunku dla potencjalnego pracownika , to co by było potem ? Paulinko no to mocne całym serduchem by wszytko było cudownie. Nadchodzi Nasz czas !!!
Mogę bardzo przepraszamPaulinka możesz używać przecinków i kropek, bo bardzo ciężko się czyta jak piszesz ciągiem bez żadnych znaków.
UDA SIĘ - WSZYSTKIM NAM SIĘ UDA !!!No wkoncu mogłoby sie udać to już mój 3 transfer będzie