reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dorwalam sie do lekarza dyzurnego w klinice. Dr Cz twierdzi ze moj wodospad po Dipherelinie moze sie zdarzyc... takze zostaje mi kupic pampersy i sie wykrwawiac dalej...
Nie nonbez jaj nie h se sama kupi pampersy. Wiem.ze w ulotce byla adnotacja ze moze wystapic krwawienie. Moze ty jwstss w tych 10%

J

jeśli jestes w programie to do 12tc masz w cenie prowadzenie ciąży. Ja bym prowadzila u nich cala ciaze gdyby nue odleglosc do nich. Jak zegnalam.się z dr G to bardzo dobrze mnie wypytal czy mam.dobrego, sprawdzonego lekarza, czy robi.dobrze usg, o sprzet pytal-chyba mu bylo smutno ze odchodzilan:rofl2: w sumie mi tez ale obiecalam ze do niego wroce:)
Wlasnie ja poza problamem jestem nir kupowalismy pakietu...ale bede sie ich trzymac bo im ufam

Hejka kochana tak wiem byłam na rozmowie w Lidlu gościu wgl nie dojechał na rozmowę z menagerka rozmawiałam i pytała się jak z zwolnieniami bo to ja najbardziej obchodzi powiedziałam że się zdarzyło być na l4 Ale że byłam po ciąży pozamacicznej i że miałam problemu z kręgosłupem to ona na to że porozmawia z tym kierownikiem i że da znać w ta sobotę co była i tak czekałam aż wkoncu sama zadzwoniłam i powiedziała że jak ten kierownik usłyszał o l4 to nie chce takiego pracownika ale się nie poddalam zadzwoniłam do tego kierownika czy rozmawiał z tą panią powiedział że nie i że będzie z nią rozmawiał dzisiaj i że l4 to nie problem jak jest uzasadnione i miał dzisiaj dał znać Ale takie zbywanie mnie było zadzwoniłam dzisiaj do niego to mi powiedzial że ma inwenture i jak z nią porozmawia to da znać i mamy 21 i nic cisza dzwoniłam z 4 razy nie odbiera napisał SMS że prosi o SMS to napisałam i nie odpisał jak dla mnie to dziecinada mógł powiedzieć słucha pani nie i tyle a nie jak dziecko się zachowywać szkoda gadać jutro wracam do pracy i co moja szanowna kierowniczka dała mi na początek 3 nocki nieźle com i podchodzę do transferu 12 jadę na wizytę tak u mnie sytuacja wygląda planuje pracować do 18 tak bo transfer wstępnie 20 albo 22 więc chce tak z dwa dni przed odpocząć ;)
@PaulinkaP - faktyczne niepoważne zachowanie jak na rzekomo managera i kierownika - moze i lepiej bo jak na początku nie mają szacunku dla potencjalnego pracownika , to co by było potem ? Paulinko no to mocne ✊✊✊✊✊całym serduchem by wszytko było cudownie. Nadchodzi Nasz czas !!!

Hejka kochana tak wiem byłam na rozmowie w Lidlu gościu wgl nie dojechał na rozmowę z menagerka rozmawiałam i pytała się jak z zwolnieniami bo to ja najbardziej obchodzi powiedziałam że się zdarzyło być na l4 Ale że byłam po ciąży pozamacicznej i że miałam problemu z kręgosłupem to ona na to że porozmawia z tym kierownikiem i że da znać w ta sobotę co była i tak czekałam aż wkoncu sama zadzwoniłam i powiedziała że jak ten kierownik usłyszał o l4 to nie chce takiego pracownika ale się nie poddalam zadzwoniłam do tego kierownika czy rozmawiał z tą panią powiedział że nie i że będzie z nią rozmawiał dzisiaj i że l4 to nie problem jak jest uzasadnione i miał dzisiaj dał znać Ale takie zbywanie mnie było zadzwoniłam dzisiaj do niego to mi powiedzial że ma inwenture i jak z nią porozmawia to da znać i mamy 21 i nic cisza dzwoniłam z 4 razy nie odbiera napisał SMS że prosi o SMS to napisałam i nie odpisał jak dla mnie to dziecinada mógł powiedzieć słucha pani nie i tyle a nie jak dziecko się zachowywać szkoda gadać jutro wracam do pracy i co moja szanowna kierowniczka dała mi na początek 3 nocki nieźle com i podchodzę do transferu 12 jadę na wizytę tak u mnie sytuacja wygląda planuje pracować do 18 tak bo transfer wstępnie 20 albo 22 więc chce tak z dwa dni przed odpocząć ;)

Paulinka możesz używać przecinków i kropek, bo bardzo ciężko się czyta jak piszesz ciągiem bez żadnych znaków.

reklama
Do góry