koliber091987
Fanka BB :)
Blastkę mi włożyli hihNo baaaa! Ciesz się To Twój czas
Przypomnij co tam Ci włożyli?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Blastkę mi włożyli hihNo baaaa! Ciesz się To Twój czas
Przypomnij co tam Ci włożyli?
Ojjjjjjj!!!!!!!! Dzień dobry nasz nowy człowieczkuZobacz załącznik 870858
Witam sie z ciotkami to ja piekny maly 6cm czlowiek ❤❤
Z pieknie bijacym serduszkiem 126 uderzen na min
A który to tydzień czy dzień? Że tak widać hihZobacz załącznik 870858
Witam sie z ciotkami to ja piekny maly 6cm czlowiek ❤❤
Z pieknie bijacym serduszkiem 126 uderzen na min
Kochana widocznie takiego leczenia potrzebujesz. To jest łebski chłopCzytam sobie o zaleceniach Pasnika w innych przypadkach i moje leczenie jest zadziwiająco delikatne przez 14 dni w cyklu poprzedzającym transfer przyjmowałam Ranigast, Encorton 5mg i EQUORAL 100mg, teraz tylko Encorton 10 mg od 1 dc+ Heparyna. Myślicie, ze jest ok?
No chyba sie pomylilam 4.5 hehe nie od razu umie sie czytac te zdjecia z usgSuper Gosiu. Tylko 6 cm to ok 12tc będzie Cieszę się bardzo, że Wam się udało❤
Witamy i zapraszamy :-) :-) :-) Jak to mówią, w kupie raźniej :-) Gdzie się leczycie?Czesc dziewczyny, postanowilam, ze do was dolacze, jesli moge bo zawsze jakos razniej.
Po krotce, podchodzimy do in vitro z KD (niskie AMH i marne szanse z moimi komorkami wiec przeszlismy od razu do tej opcji). Mam juz jedno dziecko 4 letnie ciaza niespodzianka, ale jest problem z druga ciaza. Pierwszy transfer koniec marca, ciaza biochemiczna, beta lekko ruszyla ale klapa. Mamy 4 balwanki i po diagnostyce immunologicznej szykujemy sie do drugiego transferu najprawdopodobniej w lipcu. Bede Was podczytywac
Kochana widocznie takiego leczenia potrzebujesz. To jest łebski chłop
No jadę teraz w piątek i już mam nerwy, bo to zawsze się człowiek martwi, na każdym z tych etapów. Tak jak ktoś kiedyś pisał najpierw o betę żeby.była, później o przyrost, później o.pęcherZyk, później o serducho itd hih ale tak to już jest hih
Koliberku,ciesz się :-) piękna ciążowa beta :-) :-) :-)16dpt beta=1253
O mamoooooo, czy ja mogę się cieszyć?? Mam wrażenie że to szczęście pęknie jak bańka mydlana....ale jestem w ciężkim szokuuu!!!!!
Bo nie wiem czy jest czym tak naprawdę. Dzisiaj 14 dpt 2 blastocyst, czyli 4t5d i na usg ledwo co widać. Nie wiem czy mój starszy doktorek dobrze rozpoznał pęcherzyki. Powiedział mi, że jeden ma szansę a drugi nie bardzo. Tak więc trochę się podłamałam, że znowu nic z tego nie będzie. W akcie rozpaczy zrobiłam sikacza i kreska testowa jest mocniejsza niż kontrolna, więc raczej beta rośnie. [emoji6]
To rzekomo mój maluch zaznaczony strzałeczką, jest naprawdę maciupki. Tomcio Paluszek. [emoji173]
Mam nadzieję, że za tydzień będzie coś już konkretnie widać i że jednak zostaną piękne dwa maluszki. Zobacz załącznik 870841