reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czytam sobie o zaleceniach Pasnika w innych przypadkach i moje leczenie jest zadziwiająco delikatne :( przez 14 dni w cyklu poprzedzającym transfer przyjmowałam Ranigast, Encorton 5mg i EQUORAL 100mg, teraz tylko Encorton 10 mg od 1 dc+ Heparyna. Myślicie, ze jest ok?
Kochana widocznie takiego leczenia potrzebujesz. To jest łebski chłop:)

Czesc dziewczyny, postanowilam, ze do was dolacze, jesli moge :) bo zawsze jakos razniej.
Po krotce, podchodzimy do in vitro z KD (niskie AMH i marne szanse z moimi komorkami wiec przeszlismy od razu do tej opcji). Mam juz jedno dziecko 4 letnie ciaza niespodzianka, ale jest problem z druga ciaza. Pierwszy transfer koniec marca, ciaza biochemiczna, beta lekko ruszyla ale klapa. Mamy 4 balwanki i po diagnostyce immunologicznej szykujemy sie do drugiego transferu najprawdopodobniej w lipcu. Bede Was podczytywac :)
Witamy i zapraszamy :-) :-) :-) Jak to mówią, w kupie raźniej :-) Gdzie się leczycie?

No jadę teraz w piątek i już mam nerwy, bo to zawsze się człowiek martwi, na każdym z tych etapów. Tak jak ktoś kiedyś pisał najpierw o betę żeby.była, później o przyrost, później o.pęcherZyk, później o serducho itd hih ale tak to już jest hih

Bedzie serducho, juz nie długo sie przekonasz! Teraz same pozytywne mysli dla Maluszka!!!

reklama
Bo nie wiem czy jest czym tak naprawdę. ;) Dzisiaj 14 dpt 2 blastocyst, czyli 4t5d i na usg ledwo co widać. Nie wiem czy mój starszy doktorek dobrze rozpoznał pęcherzyki. Powiedział mi, że jeden ma szansę a drugi nie bardzo. Tak więc trochę się podłamałam, że znowu nic z tego nie będzie. W akcie rozpaczy zrobiłam sikacza i kreska testowa jest mocniejsza niż kontrolna, więc raczej beta rośnie. [emoji6]
To rzekomo mój maluch zaznaczony strzałeczką, jest naprawdę maciupki. Tomcio Paluszek. [emoji173]
Mam nadzieję, że za tydzień będzie coś już konkretnie widać i że jednak zostaną piękne dwa maluszki. Zobacz załącznik 870841

Będą dwa, bo obiecałaś zarażać nas blizniakami. Wiec jak sama widzisz nie ma juz innej opcji :tak:

Do góry