reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Aaaaaa!!!!
Jest stało się ❤❤❤❤
Transfer 30.06 11:15, zaczynamy przygodę ❤❤❤ badania wyszły dobrze , ba ponoć nawet bardzo dobrze :) :) leków jak dla wojska ;) i bardzo dobrze :-)czuje że to mój czas ❤❤❤ kropek zostanie z nami ❤❤❤
Bardzo mocno trzymam kciuki!to Twoj czas trzeba przyciągać dobre myśli :biggrin2::-) :):happy2:

Tymczasem życzę Wam Kochane dobrej nocy! :* ide spać, miałam taki hard core w robocie ze padam na twarz!finish na dzis :D

Ostatnia edycja:
reklama
Wlasnie ja poza problamem jestem nir kupowalismy pakietu...ale bede sie ich trzymac bo im ufam
Sluszna decyzja. Ja teraz chodze do 2 lekarzy i różnica jest ogromna. Wole zaplacic i wyjsc zadowolona z wizyty. Do tego gin.wczesniej chodzilam i bylam zadowolona ale teraz już jestem srednio. Jezdze do sąsiedniego miasta do super gina tylko szkoda ze taj pozno do niego trafilam. A usg robi mega❤

Czytam sobie o zaleceniach Pasnika w innych przypadkach i moje leczenie jest zadziwiająco delikatne :( przez 14 dni w cyklu poprzedzającym transfer przyjmowałam Ranigast, Encorton 5mg i EQUORAL 100mg, teraz tylko Encorton 10 mg od 1 dc+ Heparyna. Myślicie, ze jest ok?
ja mam jeszcze azatioprynę- i się nie martwię! KOCHANA każda z Nas jest inna i inny problem ma - u mnie nie wszystkie wyniki okazały się złe i dużo szkodzi mi hashi....także nie martw się i uwierz ,że te Pan wie co robi ;):(buziak!

Kobietki zastanawiam sie czy isc jutro ma te bete... To bedzie 11dpt, 3-dnioweczek... Nie za wczesnie? Polecacie mi poczekac jeszcze jeden dzien?

Aaaaaa!!!!
Jest stało się [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Transfer 30.06 11:15, zaczynamy przygodę [emoji173][emoji173][emoji173] badania wyszły dobrze , ba ponoć nawet bardzo dobrze :) :) leków jak dla wojska ;) i bardzo dobrze :-)czuje że to mój czas [emoji173][emoji173][emoji173] kropek zostanie z nami [emoji173][emoji173][emoji173]
Powodzenia![emoji173]

reklama
Do góry