Cassiah
Fanka BB :)
Nie lubie tego!! [emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20]10 dpt beta 1.8 Tak ze nie tym razem.
Bardzo mi przykro...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie lubie tego!! [emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20]10 dpt beta 1.8 Tak ze nie tym razem.
Ja jak szlam na rano do pracy to normalnie bralam wszystkie leki do torebki i dopiero o 12ej robilam zastrzyk mimo ze nie mam w pracy lodowki. A nawet jakbym miala to nie daj Boze zeby ktos zobaczyl [emoji14] I nic sie nie stalo, pieknie sie wystymulowalam wiec chyba te kilka h nic sie nie stanieDziewczyny jadac do pracy w czym przetrzymujecie zastrzyki ktore powinny byc w lodowce?
Pieknie [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]To ja zacznę:
9 dpt - beta 34
12 dpt - beta 179
Bardzo mi przykro [emoji20] [emoji20]10 dpt beta 1.8 Tak ze nie tym razem.
Powodzenia!Mamy 2 zamrozone. Pewnie po wakacjach zabierzemy je z zimowiska.
Dzieki. Moze tym razem uda sie z mrozakow bo jak nie to 3 ci raz calej procedury chyba nie podolam. Pociesza mnie tylko to ze jednego dzieciaczka juz mam i nawet przy niepowodzeniu jak na niego patrze to mi sie lepiej robi.Powodzenia!
Dzieki. Moze tym razem uda sie z mrozakow bo jak nie to 3 ci raz calej procedury chyba nie podolam. Pociesza mnie tylko to ze jednego dzieciaczka juz mam i nawet przy niepowodzeniu jak na niego patrze to mi sie lepiej robi.
10 dpt beta 1.8 Tak ze nie tym razem.
tulę10 dpt beta 1.8 Tak ze nie tym razem.
Odpisywal na smsy. Ale dzisiaj jak dzwonilam do kliniki to powiedzieli ze caly tydzien jest na urlopie.@adansonia ja mam super pania doktor rajtar-ciosek w Slomnikach przyjmuje. Ale tu dziewczyny Inge tez chwala
Dzwonilas moze wczoraj do doktora G? Odebral moze?