reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jadac do pracy w czym przetrzymujecie zastrzyki ktore powinny byc w lodowce?
Ja jak szlam na rano do pracy to normalnie bralam wszystkie leki do torebki i dopiero o 12ej robilam zastrzyk mimo ze nie mam w pracy lodowki. A nawet jakbym miala to nie daj Boze zeby ktos zobaczyl [emoji14] I nic sie nie stalo, pieknie sie wystymulowalam wiec chyba te kilka h nic sie nie stanie :)

Dzieki. Moze tym razem uda sie z mrozakow bo jak nie to 3 ci raz calej procedury chyba nie podolam. Pociesza mnie tylko to ze jednego dzieciaczka juz mam i nawet przy niepowodzeniu jak na niego patrze to mi sie lepiej robi.

Rozumiem, tez mam watpliwosci czy w razie co.robic trzecia procedure...
Ciesze sie, ze masz dzieciaczka. No i 2 mrozaki to 2 nastepne szanse. Trzymam kciuki za rodzenstwo.

reklama
Do góry