reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
większość z nich ma napisane, że jak je zużyjesz do miesiąca to można je przechowywać w temperaturze do 25 st a przecież je zużyjesz jeszcze dziś :) ja w aptece kupiłam taką małą torebkę termiczną wielokrotnego użytku dla pewności.
Ja wsadzilam lód do torebki i w to torebkie strzykawki tak aby tylko do pracy przewiesc do lodowki hihi.Ja niestety mam pena ktory jest do 3-ch uzytkow i jeden plyn ktory nabieram jest do paru uzytkow :/

@Murawa ✊✊kochana za wizyte ! Samych dobrych wiadomości :)
@Netiaskitchen kochana ✊✊ za badanie!! Niech wynik będzie książkowy ! ❤
@sssurykatka @koliber091987 mamuski ✊✊✊✊ za przyrosty ! ❤❤
@@@ana@@ kochana ✊✊ za bete ! Za piękna ciążowa betę!! ❤
@Olk@24 kochana ✊✊ za wizyte i samych dobrych wiadomości! Czekamy na zielone światło :D

MIŁEGO DNIA KOCHANE! ❤

Trzymam kciuki za same dobre wyniki!!!Dziś w kalendarzu dużo się dzieje,tak więc pięknych bet, super wyników i udanego dnia życzę wszystkim :-) :-) :-)

reklama
@Agonia777 - ja czekam jeszcze na ANA , cytokin nie kazał mi robić - choć teraz żałuję , ze sama od siebie nie zrobilam - trudno. Zrób sobie liste " 100 pytań do " co napisane, to napisane, a i Nam coś podpowiesz
Ja mialam konkretnie w danym dniu cyklu robione. No zobaczymy co nam cudotwórca 03.07 powie - zapewne usłyszymy , ze " wszystko ok" i bądź tu madrym czemu nic nie wychodzi :growl:

Jak czegoś mądrego się dowiem oczywiście przekażę :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: A helicobakter pyroli robiliście? Podobno tez utrudnia w zagnieżdżeniu.

Do góry