Margit2018
Fanka BB :)
Kurcia lepiej zadzwoń bo może tak się zdarza i niepotrzebnie się martwimy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Adansonia do niego wczoraj dzwonila. Moze sprobuj zadzwonic. Odbierze to odbierze a jak nie to dopiero bym dzwonila do kliniki
Kurcia lepiej zadzwoń bo może tak się zdarza i niepotrzebnie się martwimy.
Ja tez juz krew oddalam, ale nadziei za duzych sobie nie robie bo czuje sie tak zwyczajnie ze bede w szoku jak pokaze mi wiecej niz 0.Krew oddana. Kto dziś jeszcze betuje?
Ja zrozumialam ze odebral. SprobujA odebrał od niej?
Napisałam maila z pytaniem z kim się mogę kontaktować, a oni odpisali żebym opisała swój przypadek i przekażą go lekarzowi.
Agniecha dla mnie te wyniki to czarna magia i też prosiłam dziewczyny o pomoc w interpretacji. Wiem, że stosunek CD4 do CD8 masz dobry, bo ja mam 1,59 i Paśnik powiedział, że ok. NK masz przy dolnej granicy, ale lepiej poczekaj na jego interpretację. Jak będzie miał wszystkie wyniki to wtedy odniesie się do każdego. Ja czekam na przeciwciała ASA i ANA i cytokiny bo powiedział, że wtedy zinterpretuje komórki NK do końca. Pytał się, w którym dniu cyklu robiłam, a że to był 24 więc powiedział, że prawdopodobnie jest na wyższym poziomie w najważniejszym momencie.Witam. Moje mądre głowy - będę żyła ? Przeciwciała przeciwplemnikowe z krwi u obojga Nas ujemne. Miłego dzionka Kobietki. Samych radości .
Zobacz załącznik 870720
Trzymam kciuki!Tak i modle sie zeby pieknie zabilo te male serduszko a moze i dwa
Kciukasyyyyyyy :*Krew oddana. Kto dziś jeszcze betuje?
Agniecha dla mnie te wyniki to czarna magia i też prosiłam dziewczyny o pomoc w interpretacji. Wiem, że stosunek CD4 do CD8 masz dobry, bo ja mam 1,59 i Paśnik powiedział, że ok. NK masz przy dolnej granicy, ale lepiej poczekaj na jego interpretację. Jak będzie miał wszystkie wyniki to wtedy odniesie się do każdego. Ja czekam na przeciwciała ASA i ANA i cytokiny bo powiedział, że wtedy zinterpretuje komórki NK do końca. Pytał się, w którym dniu cyklu robiłam, a że to był 24 więc powiedział, że prawdopodobnie jest na wyższym poziomie w najważniejszym momencie.
Ja za to na jutro szykuje listę pytań, wątpliwości i tego czego sobie życzymy na wizytę u dr. H. Czuje, że będzie długa, bo ze stresu na pewno połowy bym zapomniała.