reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tylko raz przy transferze, chyba bez rozcienczenia bo to taka gotowa buteleczka szklana byla.
Mhm... ale dostałaś 8% roztwór czy 20%. Bo mi kiedyś dali odrobine 8% nie pamietam ile ale jakaś objętość co kot napłakał. A Pasikonik zaleca wlewy 100ml 20% i rozcieńczone koniecznie w soli fizjologicznej. Do pół litra. 4h mi to leci... on mówi ze nie rozcieńczone znacznie gorzej działa.

I wlewy są dwa tygodnie przed, w dniu transferu i miesiąc po

Gratuluję!
Z tego co kojarzę, to robiłaś immunologię i potem szczepienia u Paśnika, i to chyba zadziałało, prawda?
Miałam serie 3 szczepień przy allo mrl 19 po szcepieniach spadło do 8.5 co mnie złamało Ale docent zadzwonił i mnie pocieszyć że nie wszystko stracone I dołożyli encortonu 15mg na dobę na 3 miesiące I zadziałało.

Ja to glupia jestem... Wymiotowalam i okropnie mnie bolal brzuch to panikowalam..
Mdlosci przeszly... (przez 3 dni tylko 1 raz wymiotowalam) i brzuch tez mniej boli i teraz panikuje ze cos nie tak jest:/

reklama
Do góry