misis188
Fanka BB :)
Ale wizyta zaliczona i bedzie teraz dzidzius❤Postaram sie utrzymać ten poziom na razie slabo znosze "przekwitanie"... Tylko mi Pasnik nie mogl pomoc bo mowil ze u mnie wszystko ok...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale wizyta zaliczona i bedzie teraz dzidzius❤Postaram sie utrzymać ten poziom na razie slabo znosze "przekwitanie"... Tylko mi Pasnik nie mogl pomoc bo mowil ze u mnie wszystko ok...
gratki niech pięknie rośnie caly czas8dpt 4dniowego malca:
beta 90 [emoji4][emoji4]
Co ja bym oddala, zeby ta historia miala happy end w postaci rozowej pupki [emoji7]
Same grubasy ns forum❤❤❤ co za piekny dzien❤8dpt 4dniowego malca:
beta 90 [emoji4][emoji4]
Co ja bym oddala, zeby ta historia miala happy end w postaci rozowej pupki [emoji7]
Mhm... ale dostałaś 8% roztwór czy 20%. Bo mi kiedyś dali odrobine 8% nie pamietam ile ale jakaś objętość co kot napłakał. A Pasikonik zaleca wlewy 100ml 20% i rozcieńczone koniecznie w soli fizjologicznej. Do pół litra. 4h mi to leci... on mówi ze nie rozcieńczone znacznie gorzej działa.Tylko raz przy transferze, chyba bez rozcienczenia bo to taka gotowa buteleczka szklana byla.
Pasnik cudotworcaO masz, kolejna od tego Pasnika? Skad wy go wytrzasnelyscie?
Miałam serie 3 szczepień przy allo mrl 19 po szcepieniach spadło do 8.5 co mnie złamało Ale docent zadzwonił i mnie pocieszyć że nie wszystko stracone I dołożyli encortonu 15mg na dobę na 3 miesiące I zadziałało.Gratuluję!
Z tego co kojarzę, to robiłaś immunologię i potem szczepienia u Paśnika, i to chyba zadziałało, prawda?
Będę 3mac kciuki. Teraz jest strach czy będzie przyrastac Ale co by nie było szczepienia działająGratulacje kochana! Mam nadzieje ze ja jutro tez bede sie wysokim wynikiem chwalic a nie zalic niskim.