reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witam dziewczynki, chcialam zapytac czy przy nieudanym crio z jakis lekow trzeba schodzic stopniowo? Malo sie udzielam, ale czytam Was sumiennie i wydaje mi sie, ze kiedys ktos pisal o estrofemie ... ja biore 3x1. U mnie nastepna porazka ehhh.... :(trzymam za Was wszystkie kciuki ✊
Strasznie mi przykro.... ja zaraz jadę na bete I Będzie to samo. Też jestem ciekawa czy od razu mam wszystko przestać brać czy się stopniowo schodzi z tych medykamentow

reklama
Wszystkim palmy w głowie. A ja bym chciała na Islandię :D Albo fiordy Skandynawii ;)
A z racji oszczędności pewnie się wybierzemy do Sopotu bo mam tam babunię. Dziś z nią gadałam i dodatkowo można oglądać z balkonu gromadę dzików z 10 warchlakarni pod wieczor :) takie atrakcje dodatkowe, rozbijają się pod blokiem na placu zabaw
Mi to samo się marzy, ale nie ukrywam że chociaż raz w życiu chciałbym pojechać i leżeć na ciepłej plaży, moczyć dupkie w morzu i kiedy chcę idę po drinka ahhhh chociaż na tydzień, taki reset :tak:

Dziekuje [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Tak, to sam poczatek, 8dpt 4dniowego mrozaczka [emoji5] wg rozpiski beta dopiero co zaczela sie produkowac [emoji5]

Jest krecha!!!! :)
Ja tak zrobiłam 8 dpt w 4 dniowego mrożaka, jakiś superczuły, to była dupa. A u ciebie pięknie :)
Idziemy na betę jutro? :)

I daj linka do rozpiski, chętnie zerknę :)

reklama
Jest krecha!!!! :)
Ja tak zrobiłam 8 dpt w 4 dniowego mrożaka, jakiś superczuły, to była dupa. A u ciebie pięknie :)
Idziemy na betę jutro? :)

I daj linka do rozpiski, chętnie zerknę :)
Wklejam to co ostatnio dostalam od dziewczyn [emoji5]
Co do bety, wciaz kombinuje czy nie jechac dzis pod wieczor do szpitala [emoji5] @dżoasia kiedys pisala, ze w Zeromskiem w Krakowie mozna robic badania krwi nawet w niedziele [emoji4] skad jestes?
Screenshot_20180618-120114.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180618-120114.jpg
    Screenshot_20180618-120114.jpg
    77,9 KB · Wyświetleń: 334
Do góry