reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No popatrz, a z nami nawet żartował. Choć też bylo pytanie "Czemu do swojego nie poszłam".
A jak się teraz czujesz kochana?
Narazie calkiem niezle choc zdazaja mi sie pojedyncze spotkania z kibelkiem. I moglabym spac calymi dniami ;)
Meczy mnie ta pogoda za oknem bo jest zbyt goraco zeby mozna bylo sobie beztrosko posiedziec na sloncu a poprostu robi sie slabo ;)

reklama
Przecież nie zbijam ich na zawsze. Tak samo jak szczepienia. Organizm szybko wraca do stanu sprzed szczepien
No wiem wiem tylko w sytuacji gdy ja juz mam wysokie zagrozenie rakiem szyjki macicy i moja nadzerka wyglada fatalnie to wiesz, boje sie nawet na chwile "drzwi uchylac". Ale to najpierw w ogole porobie te badania o dopiero bede sie martwic ;)

Narazie calkiem niezle choc zdazaja mi sie pojedyncze spotkania z kibelkiem. I moglabym spac calymi dniami ;)
Meczy mnie ta pogoda za oknem bo jest zbyt goraco zeby mozna bylo sobie beztrosko posiedziec na sloncu a poprostu robi sie slabo ;)
Gosiu jak.idziesz na pole to koniecznie sie smaruj. Mnie normalnie slonce kiepsko bardzo lapie, jak sie posmaruje nawet najmniejszym filtrem to nawet na wakacjach za granica slonce mnie nie łapie. Teraz juz nie wychodze na slonce bo sie zle czuje przez to ake wczesniej jak wychodzilam to wystarczyla chwila i bylam cala czerwona. Poszlam i w aptece kupilam krem z filtrem 50 i tak mnie lapalo slonce ale przynajmniej byla jakas ochrona tylko podpytaj pania w aptece jaki kupic. Mi doradzila z pharmaceris ale może drapniesz coś tańszego

Tez myslalam zeby sprawdzic komorki NK... A powiedz mi, nie balas sie ich "zbijac"? Bo przeciez one sa niezmiernie wazne dla naszego organizmu, szczegolnie np przy walce z rakiem... A ja jeszcze mam nadzerke i CIN1 czyli HPV podwyzszonego ryzyka i tak sie zastanawiam czy nie boje sie zmniejszac ich poziomu...
Wiem o czym mowisz bo jestem po czerniaku i po cin3 zakonczonym wycieciem kawalka szyjki macicy. Ale zbijanir nk robi sie intralipidem, przypadkiem odkryto ze tak dziala. To jest zywienoe pozajelitowe, noworodki tym karmia czasem nawet. I dzialanie jest czasowe. Miesiac.

Wiem o czym mowisz bo jestem po czerniaku i po cin3 zakonczonym wycieciem kawalka szyjki macicy. Ale zbijanir nk robi sie intralipidem, przypadkiem odkryto ze tak dziala. To jest zywienoe pozajelitowe, noworodki tym karmia czasem nawet. I dzialanie jest czasowe. Miesiac.
O matko! Jestes jeszcze wieksza wojowniczka niz myslalam! Gratuluje wygranej walki i sily! [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] No i dzieki za wyjasnienie.

Gosiu jak.idziesz na pole to koniecznie sie smaruj. Mnie normalnie slonce kiepsko bardzo lapie, jak sie posmaruje nawet najmniejszym filtrem to nawet na wakacjach za granica slonce mnie nie łapie. Teraz juz nie wychodze na slonce bo sie zle czuje przez to ake wczesniej jak wychodzilam to wystarczyla chwila i bylam cala czerwona. Poszlam i w aptece kupilam krem z filtrem 50 i tak mnie lapalo slonce ale przynajmniej byla jakas ochrona tylko podpytaj pania w aptece jaki kupic. Mi doradzila z pharmaceris ale może drapniesz coś tańszego
Dzieki za info to ja to chyba jakas 100 musze znalesc ;) bo mnie zawsze szybko bierze ale prawda jest tez taka ze ja kocham lezec na sloncu. A teraz jest mi poprostu slabo jak tylko na nie wyjde ;) Myslalam ze mozna jakikolwiek uzywac krem z filtrem a tu mowisz ze trzeba kupic w aptece no poszukam :*

reklama
Dzieki za info to ja to chyba jakas 100 musze znalesc ;) bo mnie zawsze szybko bierze ale prawda jest tez taka ze ja kocham lezec na sloncu. A teraz jest mi poprostu slabo jak tylko na nie wyjde ;) Myslalam ze mozna jakikolwiek uzywac krem z filtrem a tu mowisz ze trzeba kupic w aptece no poszukam :*
Gosiu ja poszlam do apteki zeby mi kobita doradzila co jest bezpieczne w ciazy. Mozesz kupic w kosmetycznym tylko żeby Ci ktos kumaty doradzil

Do góry