reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Z endometrium nie bylo problemu nigdy. Mialam za wysokie komorki NK i brak hamowania (allo mlry)
Tez myslalam zeby sprawdzic komorki NK... A powiedz mi, nie balas sie ich "zbijac"? Bo przeciez one sa niezmiernie wazne dla naszego organizmu, szczegolnie np przy walce z rakiem... A ja jeszcze mam nadzerke i CIN1 czyli HPV podwyzszonego ryzyka i tak sie zastanawiam czy nie boje sie zmniejszac ich poziomu...

reklama
Tez myslalam zeby sprawdzic komorki NK... A powiedz mi, nie balas sie ich "zbijac"? Bo przeciez one sa niezmiernie wazne dla naszego organizmu, szczegolnie np przy walce z rakiem... A ja jeszcze mam nadzerke i CIN1 czyli HPV podwyzszonego ryzyka i tak sie zastanawiam czy nie boje sie zmniejszac ich poziomu...
Przecież nie zbijam ich na zawsze. Tak samo jak szczepienia. Organizm szybko wraca do stanu sprzed szczepien

Ale wtedy tez nie wiadomo czy moze to np zarodek nie przestal sie rozwijac i w ogole moze nie dotrwal do procesu implantacji... Nie wiadomo wtedy czy to np wadliwy zarodek czy za cienkie endometrium...

No wlasnie dziewczyny apropos! Jesli u kogos nigdy po prostu nie dochodzi do zagniezdzenia a nie ze ma problemy z poronieniami to wowczas ktore badania immuno sie wykonuje? Wiem ze na komorki NK, a cos jeszcze?
Przeciwciala ana
Zespol antyfosfolipidowy
Subpopulacje limfocytow lub test imk
Cytokiny
To napewno
Poza tym mialam duzo innych badan ale ja zanim pojechalam do Pasikonika to robilam wszystko na wlasna reke.
Mialam jeszcze bialko c bialko s
Mutacje v-leiden, mutacje protrombiny, mutacje pai1, mutacje mthfr,
I sporo badan od reumatologa bo mialam wysoko dodatnie przeciwciala ana

Grzyby nie namiar od was w życiu bym do niego nie trafiła tylko by mnie do sachy wysłali...
W Ciechocinku przyjmuje Sydor ale on na szczepienia tez di Łodzi kieruje. A u mnie on i doc P mieli takie same zalecenia. Sacha miał inne zdanie a ze zrobil na mnie tez dobre wrazenie to gi niestety posłuchalam bo pierwsze szczepienia mialam u niego w Krakowie

Poprostu jego opryskliwosc i pretensja ze chcialabym przejsc do niego i mega roztrzepanie. Ja tu kuzwa gruba kase place a on bwdzie mi tu fochy walic ze czemu chcem zmienic lekarza wlasnie na niego. Wiec kopnelam gbura w dupe i wrocilam do Glodka u ktorego bylam na wizycie po niepowodzeniach.
No popatrz, a z nami nawet żartował. Choć też bylo pytanie "Czemu do swojego nie poszłam".
A jak się teraz czujesz kochana?

reklama
Przeciwciala ana
Zespol antyfosfolipidowy
Subpopulacje limfocytow lub test imk
Cytokiny
To napewno
Poza tym mialam duzo innych badan ale ja zanim pojechalam do Pasikonika to robilam wszystko na wlasna reke.
Mialam jeszcze bialko c bialko s
Mutacje v-leiden, mutacje protrombiny, mutacje pai1, mutacje mthfr,
I sporo badan od reumatologa bo mialam wysoko dodatnie przeciwciala ana
Ooo dzieki!

Do góry