chlopkers
Fanka BB :)
Damy rade [emoji4]U nas na wioskach nie ma takich cudow. Tak ze musze czekac do poniedzialku. Wiec obie bedxiemy niosly jajo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Damy rade [emoji4]U nas na wioskach nie ma takich cudow. Tak ze musze czekac do poniedzialku. Wiec obie bedxiemy niosly jajo.
Chyba tak wlasnie zrobie.Zrób sikanca w niedziele
Pewnie zarazamy ❤❤No co, jak się do Was przykleję, może mnie zarazicie tą betą, nie?
Ja to bym spała non stop, a dziś byłam w pracy 1 dzień po tygodniowym L4 masakra, roboty całe biurko, a jak mnie kałdun boli, kłuje i jakby by był pokopany tak od środka i jakby kurcze jakieś były...nie wiem jak wytrzymam, biorę nospę ale dziś pani e aptece mi powiedziała że w ciąży moŻna tylko 2 te słabsze brać???To już wszystko jasne. tak, biorę estrofem.
A w piątek na południu 12°CJa niestety tez tak reaguje na podawana luteine, duszna pogode i niskie cisnienie. Dlatego ograniczam wychodzenie z domu do minimum. Podobno jutro ma byc najgorszy dzien pod wzgledem sytuacji meteo [emoji52] 32°C w calym kraju, duchota i burze
No to zycze dwoch kresek. Tez sobie kupie i bede szalec w niedziele od rana z radosci miejmy nadzieje.Mam dwa sikance schowane w lazience (kupilam kiedys na jakiejs promocji w rosmanie) i mysle ze z ktoregos skorzystam. Pytanie czy w niedziele czy w pon rano [emoji6] zobaczymy co mi wpadnie do glowy [emoji1]
Wzajemnie Kochana [emoji8] [emoji8] [emoji8]No to zycze dwoch kresek. Tez sobie kupie i bede szalec w niedziele od rana z radosci miejmy nadzieje.
Hehehe!zrob dwa na raz a cooo tam beda cztery kreskiMam dwa sikance schowane w lazience (kupilam kiedys na jakiejs promocji w rosmanie) i mysle ze z ktoregos skorzystam. Pytanie czy w niedziele czy w pon rano [emoji6] zobaczymy co mi wpadnie do glowy [emoji1]
Tak jest [emoji4]A w piątek na południu 12°C
Ooo tak tak ja sie bardzo chętnie zarażęNo co, jak się do Was przykleję, może mnie zarazicie tą betą, nie?