reklama
No widzicie kurcze a mnie lekarz mowil ze mozna latac i to wcale w niczym nie przeszkadza,jesli tylko wszystko jest okej
Bo można. Popatrz ile kobiet lata nie wiedząc że jest w ciąży, ile po transferach wraca za granicę. Jak lekarz nie widzi przeciwwskazań i kobieta dobrze się czuje to można. Przy końcówce niektóre linie nie wpuszczają bo boją się porodów na pokładzie i przymusowych lądowań. Ja w drugim trymestrze poleciałam, odpoczęłam i było super. Były to trochę inne wczasy, bo chodziłam spać z kurami Ale nie miałam żadnej presji i to było super.
W 6 tc bym nie poleciała, ale nie dlatego że nie można, tylko dlatego że na tym etapie bałam się bąka puścić więc podróż byłaby dla mnie większym stresem niż przyjemnością.
Koniczyna82
Fanka BB :)
W Warszawie w mało którym można w niedziele. Dzwoniłam do kilku ale w niedziele tylko pacjentom robią badania. A w niektórych to sobotnie wyniki do odbioru w poniedziałekA nie masz mozliwosci podjechania do laborat w ktoryms szpitalu? Mi tak wlasnie @dżoasia uswiadomila ze mozna calodobowo jezdzic oddawac krew do szpitala [emoji5] a i wyniki sa szybciej bo wiekszosc analiz robia na miejscu [emoji4]
Ja jesli mechanik mi nie odda auta do poniedzialku (a nie zanosi sie na to), bede czekac na M az wroci z pracy i zabetuje w pon popoludniu, wynik pewnie dopiero pojawi sie wieczorem [emoji52] a ja w miedzyczasie zniose jajo jak ta kura [emoji16] [emoji13]
chlopkers
To moze ten Zeromski w Krk jakis ewenement. Chyba ze ja cos pochrzanilam i zle zrozumialam ze mozna [emoji6]W Warszawie w mało którym można w niedziele. Dzwoniłam do kilku ale w niedziele tylko pacjentom robią badania. A w niektórych to sobotnie wyniki do odbioru w poniedziałek
Ale trudno, jak sie nie da to trudno. Trzrba czekac do pon [emoji4]
dżoasia
Kochane moje - jak macie dawkę 0,4 to ęcherzyka się nie usuwa. Jak dawka 0,6 to juz się wypuszcza pęcherzyk.Ja też zawsze usuwalam
dżoasia
Haha ja po ciebie przyjade i zabiorę cię do labuA nie masz mozliwosci podjechania do laborat w ktoryms szpitalu? Mi tak wlasnie @dżoasia uswiadomila ze mozna calodobowo jezdzic oddawac krew do szpitala [emoji5] a i wyniki sa szybciej bo wiekszosc analiz robia na miejscu [emoji4]
Ja jesli mechanik mi nie odda auta do poniedzialku (a nie zanosi sie na to), bede czekac na M az wroci z pracy i zabetuje w pon popoludniu, wynik pewnie dopiero pojawi sie wieczorem [emoji52] a ja w miedzyczasie zniose jajo jak ta kura [emoji16] [emoji13]
dżoasia
Można, można w niedzielę. Ja robiłam, więc sprawdzone info. Noooo chyba, że się coś pozmieniało, ale nie sądzęTo moze ten Zeromski w Krk jakis ewenement. Chyba ze ja cos pochrzanilam i zle zrozumialam ze mozna [emoji6]
Ale trudno, jak sie nie da to trudno. Trzrba czekac do pon [emoji4]
Niezapominajka2018
Dziewczyny jeszcze raz się zapytam, czy któraś wie co oznaczają i jak zinterpretować mój zarodek 4bb? Kiedyś, któraś z Was coś o tym pisała, ale nie dokopie sie do tego. Czy jeżeli zarobek jest ladny, to co to znaczy? Mamy większe szanse? Będę wdzięczna jak się wypowiecie na ten temat.
Justin87
https://www.klinikainvicta.pl/ocena-morfologii-zarodka-w-stadium-blastocysty/Dziewczyny jeszcze raz się zapytam, czy któraś wie co oznaczają i jak zinterpretować mój zarodek 4bb? Kiedyś, któraś z Was coś o tym pisała, ale nie dokopie sie do tego. Czy jeżeli zarobek jest ladny, to co to znaczy? Mamy większe szanse? Będę wdzięczna jak się wypowiecie na ten temat.
reklama
Oczekiwanie2017
Dziewczyny jeszcze raz się zapytam, czy któraś wie co oznaczają i jak zinterpretować mój zarodek 4bb? Kiedyś, któraś z Was coś o tym pisała, ale nie dokopie sie do tego. Czy jeżeli zarobek jest ladny, to co to znaczy? Mamy większe szanse? Będę wdzięczna jak się wypowiecie na ten temat.
Mój zarodek też był 4bb i zaczynam teraz 35tc więc moim zdaniem to bardzo ładne oznaczenie i ładne stadium rozwoju
Podziel się: