Tego sie obawialam. Wiec oszaleje do poniedzialku, bo u mnie w niedziele zadne laboratorium krwi nie pobiera.Liczysz dzien po transferze [emoji5] czyli jesli sie nie myle, Twoj 9dpt wypada w niedziele [emoji4]
reklama
chlopkers
Fanka BB :)
A nie masz mozliwosci podjechania do laborat w ktoryms szpitalu? Mi tak wlasnie @dżoasia uswiadomila ze mozna calodobowo jezdzic oddawac krew do szpitala [emoji5] a i wyniki sa szybciej bo wiekszosc analiz robia na miejscu [emoji4]Tego sie obawialam. Wiec oszaleje do poniedzialku, bo u mnie w niedziele zadne laboratorium krwi nie pobiera.
Ja jesli mechanik mi nie odda auta do poniedzialku (a nie zanosi sie na to), bede czekac na M az wroci z pracy i zabetuje w pon popoludniu, wynik pewnie dopiero pojawi sie wieczorem [emoji52] a ja w miedzyczasie zniose jajo jak ta kura [emoji16] [emoji13]
koliber091987
Czterech Ja transfer 13.06. Jeszcze nie betowałam.
Zrób sikanca w niedzieleA nie masz mozliwosci podjechania do laborat w ktoryms szpitalu? Mi tak wlasnie @dżoasia uswiadomila ze mozna calodobowo jezdzic oddawac krew do szpitala [emoji5] a i wyniki sa szybciej bo wiekszosc analiz robia na miejscu [emoji4]
Ja jesli mechanik mi nie odda auta do poniedzialku (a nie zanosi sie na to), bede czekac na M az wroci z pracy i zabetuje w pon popoludniu, wynik pewnie dopiero pojawi sie wieczorem [emoji52] a ja w miedzyczasie zniose jajo jak ta kura [emoji16] [emoji13]
koliber091987
I mój również hihDokładnie, to mój sposób
gosia321
27.06 ❤❤Gosia , kiedy wizyta serduszkowa?
chlopkers
Mam dwa sikance schowane w lazience (kupilam kiedys na jakiejs promocji w rosmanie) i mysle ze z ktoregos skorzystam. Pytanie czy w niedziele czy w pon rano [emoji6] zobaczymy co mi wpadnie do glowy [emoji1]Zrób sikanca w niedziele
gosia321
Nie ja robie z tym bablem jak dojdzie jego poczatek do strzykawki to przestaje wstrzykiwacWłaśnie a pozbywania się tego powietrza przed wszyknieciem ? Kuzynka mi powiedziała że w clexane lekarz jej powiedział że z tym bombelkiem powietrza powinna robić
Kochane czy miedzy usg serduszkowym a prenatalnym robilyscie jeszcze jakieś usg ?
Ja miałam usg na każdej wizycie, czyli między serduszkiem a penatalnymi 2x.
reklama
U nas na wioskach nie ma takich cudow. Tak ze musze czekac do poniedzialku. Wiec obie bedxiemy niosly jajo.A nie masz mozliwosci podjechania do laborat w ktoryms szpitalu? Mi tak wlasnie @dżoasia uswiadomila ze mozna calodobowo jezdzic oddawac krew do szpitala [emoji5] a i wyniki sa szybciej bo wiekszosc analiz robia na miejscu [emoji4]
Podziel się: