reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
O i to jest pomysł jak się nie obrazisz to będę do ciebie pisać Bimbo bo straasznie długi ten nick. I jak decyzje? Podchodzicie w lipcu?
Oczywiście,że nie mam nic przeciwko - mogę zostać Bimbo :D. Jutro mamy wizytę w i jeśli lekarz da nam zielone światło,to decydujemy się na transfer. Jakieś tam wątpliwości mam,wiadomo,że wolałabym żeby to nie odbywało się na wypowiedzeniu,ale może akurat ten transfer okaże się tym szczęśliwym. W ogóle jeszcze raz Ci dziękuję za pomoc :*. Super jest to,że są tacy ludzie jak Ty i reszta dziewczyn tutaj :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny kochane powiedzcie mi czy mogę wziac z dwie tabletki paracetamolu przeciwbólowe bo od niedzieli glowe mi rozsadza. Wczoraj wzięłam jedną ale nic a nic nie pomogla. 22dpt jestem

Bierz, bierz. Też dzisiaj wzięłam, bo od wczoraj kosmicznie bolała mnie głowa, to bylo nie do wytrzymania :-) i pierwsza przeciwbólowa od stycznia uratowała mi życie, nic nie pomagało, spacer, odpoczynek, okład, picie wody itd.

Cudzik! A gdzie foteczka?:)
Zbuntował się sprzęt :p
Znaczy ja widziałam, ale coś tam się zablokowało i nie chciała wyslac do druku, jakaś awaria. Doktor nie miał czasu z tym walczyć i uznaliśmy ze skoro mam już trochę fotek z przed tygodnia, dwóch i jeszcze 3 poprzednie to dzisiaj damy spokój.

W ogóle śmiesznie bo nie byłam pewna czy zrobi mi znowu usg, kazał przyjść po 2 tygodniach to przyszłam. A ze po tygodniu byłam w klinice żeby mi to zejście z leków wyznaczyła lekarka i przy okazji kartę ciazy założyła to nie byłam pewna czy on tez znowu zrobi. A on mówi „Pewnie ze robimy, Pani tydzień temu widziała ale ja nie a sam jestem ciekaw jak mały rośnie”:D

reklama
@Koliberek
Super! Wszyscy czekali na mecz a ja na twoje wyniki. W ogóle z kolezanka byłam i mówię czekaj chwile bo muszę sprawdzic jakie wyniki. Ona pyta od kiedy ze mnie taki kibic ze wyniki śledzę po internetach z meczu na miescie a ja jej na to ze ważniejsze mam sprawy na głowie, ważniejsze gole niż jakieś tam kopane :p

Gratuluję
Za te 10 dni to pewnie chce przed wizyta wiedziec jaka beta jak będzie pęcherzyka szukał, wiem ze niektóre doktory chcą. Niby więcej nie trzeba ale ja bym sama dla siebie zrobiła za dwa dni żeby spojżeć jaki przyrostków 48h. Bo ta beta z 6 dnia to bardzo wczesna. Poza tym to będzie długie 10 dni i jeszcze jedna piekna beta uspokoi :)

Do góry