U
użytkowniczka v
Gość
Popieram! Zarażaj,zarażajGratuluje!! Zarazaj nas blizniakami!![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Popieram! Zarażaj,zarażajGratuluje!! Zarazaj nas blizniakami!![]()
ja bym to skonsultowała tak szybko jak się da! ale to ja panikara z krwi i kościMam znowu plamienie krwiajestem na wyjezdzie sluzbowym i nie wiem co robic. Zaaplikowalam luteiny i leze i mysle czy jechac do szpitala, czy wracac do domu i tam skonsultowac sie z lekarzem.
Czyli powinnaś jesc 260 na tydzień. Najprościej chyba 1,5 tabletki 25 brac codziennie. Kontrola po miesiącu i potem się sprawdzi tsh
Ja włoskiego ani w ząb i dla mnie jesteś Vo....(+ cała długa linijka jakichś znaczków )![]()
Aaa, Sorki, zrozumiałam ze po 25 codziennie.Jak je po 12,5 dziennie to by zwiększyła o 200%.
Raczej powinna zostać przy poprzedniej dawce, a co drugi dzień brać 25.
Tak tak, coś złe przeczytałam. Co drugi dzień 12,5 i 25 i wychodzi idealnie+50%Jak je po 12,5 dziennie to by zwiększyła o 200%.
Raczej powinna zostać przy poprzedniej dawce, a co drugi dzień brać 25.
A jaki wyniknjjest biochemiczne? Mówią na teście że od 5 jest ciazaJa zawsze robiłam w 7 dniu. Chciałam wiedziec jeśli będzie biochemiczna nawet. W 7 dniu jak ma być to już musi być...
Taki jak masz bete pozytywna, nawet przyrosty ładne ale zaczyna spadać i nie dochodzi nawet do momentu zaobserwowania pęcherzyka ciążowego. Bo on jest widoczny przy becie minimum 1000. Czyli ciaza potwierdzona tylko beta nie usg.A jaki wyniknjjest biochemiczne? Mówią na teście że od 5 jest ciaza
Baaaaardzo dziękuję! Twoja historia przywraca mi nadzieję.Witaj kochana w naszej rodzinie ❤
Bardzo dużo przeszlas ale pamiętaj, że dla każdej z nas kiedyś zaświeci słońce!![]()
Ja miałam dwie pełne procedury w pierwszej podana 5dniowa blastka , żadnych mrozakow i brak ciąży.. druga procedura podany 3dniowy zarodek , zero mrozakow, przeziębienie jak na złość przed punkcja i trzymało w sumie dłuższy czas no i się udało obecnie zaczęłam 32tydzien pod serduszkiem noszę córcie i właśnie jestem w drodze na ostatnie badania prenatalne❤ także organizm teraz walczy u Ciebie z przeziębieniem A nie z zarodkiem więc musi się udać
❤
PS. Zajmuje się jeszcze kalendarzem tak jak widziałaś więc jak masz już zaplanowana datę bety to pisz śmiało , dopisze Cię żebyśmy wszystkie mogły trzymać kciuki ❤