Ja robiłam 7 dpt i wyszło kolo 38 czy coś w tym styluWłaśnie girls kiedy można robić bhcg przy 5 dniowym kropki? Wszczepimy w sobotę to może poczekam do nast pon że y było 10 dni?
reklama
Maryanka
Fanka BB :)
Pięknie tydzień się rozpoczął oby tak dalej@Maryanka, @izabella87, piękny dzisiaj dzień, co nie?
Justin87
Koliberku, przecież robiłaś betę w 6 dpt i wyszła pozytywna. Ciąża jest od wartości bety 5. Ostatnio faktycznie mamy wysyp wysokich bet ale to wszystko zależy od momentu implantacji a ten może się różnić, w zależności od etapu rozwoju zarodka, nawet blastocysty się między sobą różnią. Tak więc proszę Cię nie załamuj się i nie poddawaj, tylko wierz w swojego malucha.Jutro mam robić betę, ale z tego co wy piszecie o waszych wartościach bety to mi raczej się nie powiodło. Jedna pisze.ze.w.8 dpt ponad 300 druga że w.7 dpt powinna być znacząca wartość bety a u mnie była marne prawie 15 i.zaznaczam.że to był 6 dpt, więc o jeden lub dwa dni więcej. Kurczę myślałam, łudziłam siee że.a.Może się uda, bo i tak brzuch mnie pobolewa jak na okres a większość z was też tak.miała jak się udało...myślałam że czerwiec będzie chociaż odrobinę szczęśliwy. No widocznie nie dane jest być.mi mamą...
Twoja beta wcale nie była niska jak na 6 dpt. Tak więc głowa do góry i jutro czekamy na wieści. Poza tym w 7 dpt mogła już być 30, czyli mniej więcej tak jak u @gosia321. [emoji8]
Justin87
Mogą się zacząć już mdłości.A ja dziś dla sprawdzenia, dla samej siebie tez polecialam na betę iiii....:
11 czerwiec 1257
18 czerwiec 9756
[emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️ Jestem bardzo bardzo szczęśliwa choc dziś bardzo zle się czuje a dopiero 21 dpt
witam
miałam 4 czerwca in vitro dziś zrobiłam hcg i było 3.1 ale poprzednie miałam 1.1 i 27 więc nie wiem co mam myśleć jutro dopiero lekarz do mnie zadzwoni i poinformuje co dalej. Dzisiejsza noc była okropna wymioty i zawroty głowy?
czy ktoś też tak miał
Nie wiem, ale 3.1 jak na 14 dpt wydaje mi sie troche malo. Ale nie jestem specem w tym, wiec moze kto inny bedzie wiedzial lepiej. Jezeli chodzi o nudnosci i wymioty, po samych lekach nic takiego nie mialam. Raczej glowa bolala, piersi i sennosc byla.
Nie krzyczy tylko zawsze mówi "musimy porozmawiać o.wadze " i się śmieje no ja nic nie poradzę ja naprawdę nie wiem gdzie to jest .. waga jest zepsuta jak nicNo to mnie rozbawiłaś tą prezerwatywą Ja już utyłam 8,5 kg a to kuźwa dopiero 22t3d! Czuję w kościach, że 20kg na plusie jak nic będzie do października a Twój lekarz też krzyczy na Ciebie, że za dużo tyjesz bo ja na każdej wizycie ze strachem wchodzę na wagę bo wiem, że zaraz będzie wojna o te dodatkowe kg, tylko co ja poradzę jak moje dziecko ciągle głodne...
Dziecku się nie odmawia masz rację
Beta 103,3. [emoji173][emoji173][emoji173] 7 dpt 2 blastocyst.
Gratuluję
Wiem, że to Twoja kolejna próba, ale nie śledzę tak dokładnie wszystkich wpisów. Możesz napisać, co tym razem zadziałało? Co z leków lekarz zmienił/dodał?
reklama
Justin87
Do tej pory miałam tylko luteinę, duphaston i estrofem oraz acard. Przed trzecim transferem miałam histeroskopię oraz przy transferze intralipid i przy tamtym podejściu beta rosła niemrawo. Teraz to był mój czwarty transfer i dodano medrol 2x1/2 tabletki oraz heparynę -clexane 0,4, do tego intralipid przy transferze oraz embryoglue. No i standardowo też luteina, duphaston i estrofem.Gratuluję
Wiem, że to Twoja kolejna próba, ale nie śledzę tak dokładnie wszystkich wpisów. Możesz napisać, co tym razem zadziałało? Co z leków lekarz zmienił/dodał?
Podziel się: