reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja się piekielnie boję że się nie uda dlatego ,wlekam...
Kochana, każda z nas się boi :) na poczatku, czy sikaniec pokaże wymarzony II pasek, później czy beta będzie pozytywna, później czy wlasciwie przyrasta, później o pęcherzyk, serduszko itp.itd... to normalne :) pamiętaj ze nie jestes w tym strachu i obawach sama - są nas setki Super Mam walczących o Kropki, te które się udzielają na forum, tylko cztaja albo przeżywają wszystko same :) w kupie siła! Pozostaje tylko wierzyć, że każdej z nas się uda, bo nie ma ten kto nie walczy a z nas przecież dzielne Lwice!

Jutro mam robić betę, ale z tego co wy piszecie o waszych wartościach bety to mi raczej się nie powiodło. Jedna pisze.ze.w.8 dpt ponad 300 druga że w.7 dpt powinna być znacząca wartość bety a u mnie była marne prawie 15 i.zaznaczam.że to był 6 dpt, więc o jeden lub dwa dni więcej. Kurczę myślałam, łudziłam siee że.a.Może się uda, bo i tak brzuch mnie pobolewa jak na okres a większość z was też tak.miała jak się udało...myślałam że czerwiec będzie chociaż odrobinę szczęśliwy. No widocznie nie dane jest być.mi mamą...

Jutro mam robić betę, ale z tego co wy piszecie o waszych wartościach bety to mi raczej się nie powiodło. Jedna pisze.ze.w.8 dpt ponad 300 druga że w.7 dpt powinna być znacząca wartość bety a u mnie była marne prawie 15 i.zaznaczam.że to był 6 dpt, więc o jeden lub dwa dni więcej. Kurczę myślałam, łudziłam siee że.a.Może się uda, bo i tak brzuch mnie pobolewa jak na okres a większość z was też tak.miała jak się udało...myślałam że czerwiec będzie chociaż odrobinę szczęśliwy. No widocznie nie dane jest być.mi mamą...
Kochana do dupy Ci nakopac to mało !!!
Ważny jest przyrost A nie wartość początkowa !!!
Uszy do góry i nie stresuj kropka który się zaczyna zadomawiac w nowym domku:)
Kochana więcej wiary w dzidziusia ❤❤❤

Koliberku, ale poki co bete masz pozytywna i nie wiesz co wyjdzie jutro [emoji4] nie wmawiaj sobie niepowodzenia gdy nic nie wiadomo [emoji4] ile razy mamy Ci pisac, ze bet nie porownujemy miedzy soba, lecz sprawdzamy przyrosty? [emoji4] Trzymam mocno kciuki za Twoj jutrzejszy wynik [emoji110] [emoji110] [emoji110] badz dzielna Kochana [emoji8] [emoji8] [emoji8]

reklama
Witaj jakie 300 w 7 dptwedlug mnie bujdy na resorach no chyba że bliźniaki ja miałam niecałe 38 i jestem w ciąży 9 dot mailam 112 300 to może było gdzieś po 20dpt także każdy ma inny przyrost ;) nie załamuj się

Do góry