reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja się piekielnie boję że się nie uda dlatego ,wlekam...
Kochana, każda z nas się boi :) na poczatku, czy sikaniec pokaże wymarzony II pasek, później czy beta będzie pozytywna, później czy wlasciwie przyrasta, później o pęcherzyk, serduszko itp.itd... to normalne :) pamiętaj ze nie jestes w tym strachu i obawach sama - są nas setki Super Mam walczących o Kropki, te które się udzielają na forum, tylko cztaja albo przeżywają wszystko same :) w kupie siła! Pozostaje tylko wierzyć, że każdej z nas się uda, bo nie ma ten kto nie walczy a z nas przecież dzielne Lwice!

Jutro mam robić betę, ale z tego co wy piszecie o waszych wartościach bety to mi raczej się nie powiodło. Jedna pisze.ze.w.8 dpt ponad 300 druga że w.7 dpt powinna być znacząca wartość bety a u mnie była marne prawie 15 i.zaznaczam.że to był 6 dpt, więc o jeden lub dwa dni więcej. Kurczę myślałam, łudziłam siee że.a.Może się uda, bo i tak brzuch mnie pobolewa jak na okres a większość z was też tak.miała jak się udało...myślałam że czerwiec będzie chociaż odrobinę szczęśliwy. No widocznie nie dane jest być.mi mamą...

Jutro mam robić betę, ale z tego co wy piszecie o waszych wartościach bety to mi raczej się nie powiodło. Jedna pisze.ze.w.8 dpt ponad 300 druga że w.7 dpt powinna być znacząca wartość bety a u mnie była marne prawie 15 i.zaznaczam.że to był 6 dpt, więc o jeden lub dwa dni więcej. Kurczę myślałam, łudziłam siee że.a.Może się uda, bo i tak brzuch mnie pobolewa jak na okres a większość z was też tak.miała jak się udało...myślałam że czerwiec będzie chociaż odrobinę szczęśliwy. No widocznie nie dane jest być.mi mamą...
Kochana do dupy Ci nakopac to mało !!!
Ważny jest przyrost A nie wartość początkowa !!!
Uszy do góry i nie stresuj kropka który się zaczyna zadomawiac w nowym domku:)
Kochana więcej wiary w dzidziusia ❤❤❤

Koliberku, ale poki co bete masz pozytywna i nie wiesz co wyjdzie jutro [emoji4] nie wmawiaj sobie niepowodzenia gdy nic nie wiadomo [emoji4] ile razy mamy Ci pisac, ze bet nie porownujemy miedzy soba, lecz sprawdzamy przyrosty? [emoji4] Trzymam mocno kciuki za Twoj jutrzejszy wynik [emoji110] [emoji110] [emoji110] badz dzielna Kochana [emoji8] [emoji8] [emoji8]

reklama
Witaj jakie 300 w 7 dptwedlug mnie bujdy na resorach no chyba że bliźniaki ja miałam niecałe 38 i jestem w ciąży 9 dot mailam 112 300 to może było gdzieś po 20dpt także każdy ma inny przyrost ;) nie załamuj się

Do góry