adansonia
Fanka BB :)
Chociaż Asik Ci powiem że marne szanse przy tym stresie co teraz mam. Ale zapodam sobie realnium na nocEe, bedzie juz 8dpt, toz to najwyzsza pora
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chociaż Asik Ci powiem że marne szanse przy tym stresie co teraz mam. Ale zapodam sobie realnium na nocEe, bedzie juz 8dpt, toz to najwyzsza pora
Słońce, musisz dużo myśleć o sobie :* A mamie pomożesz jeśli będziesz silna, uśmiechnięta, tym dodasz jej siły. Trzymam mocno mocno kciuki. Jak będzie dzidziuś to mamie też będzie łatwiej walczyć, dla wnuka Powodzenia :*Chociaż Asik Ci powiem że marne szanse przy tym stresie co teraz mam. Ale zapodam sobie realnium na noc
Dzięki kochana;* A Ty kiedy ruszasz z procedurą? Tonjuz pewne Ciechocinek będzie się otwierał na ul mehofferaSłońce, musisz dużo myśleć o sobie :* A mamie pomożesz jeśli będziesz silna, uśmiechnięta, tym dodasz jej siły. Trzymam mocno mocno kciuki. Jak będzie dzidziuś to mamie też będzie łatwiej walczyć, dla wnuka Powodzenia :*
Ja jestem gametowa Rzgów mam dwójkę dzieci dzięki nim jedno ma 3,5 roku drugie w drodze hehe jak chcesz o coś pytać dawaj na privJest tutaj ktoś kto leczy się / leczyl w Gam eta Rzg ów?
@Gotart chyba Ty tam byłaś jak dobrze doczytałam
Jakie opinie? Może być priv
Dzieki !
Kochana życzę ci dużo szczęścia tak dużo przeszłaś w swojej drodze do szczęścia ,ze tym razem musi się udać trzymam za was mocno kciukasyGirls Jan Stanisław albo Marysia jest już na pokładzie
To jest wynik sprzed ciąży teraz będę dopiero robiłaTaki wynik w ciazy jest podwyzszony
Gratulacje kochana 30 dpt to już srDziewczęta
8dpt - beta 329
10dpt - 662
12dpt - 1557
Rośniemy Kochane każdej z Was życzę takich wyników cudowne uczucie to widziec.. pierwsze USG mam 4 lipca 30 dpt, to chyba późno jak myślicie?
Gratulacje kochana 30 dpt to juz serducho będzie wczesniej jakieś 7 dni po pozytywnie becie byłam na USG pęcherzykowym także też możesz sobie tak sprawdzić trzymam kciukiDziewczęta
8dpt - beta 329
10dpt - 662
12dpt - 1557
Rośniemy Kochane każdej z Was życzę takich wyników cudowne uczucie to widziec.. pierwsze USG mam 4 lipca 30 dpt, to chyba późno jak myślicie?
Kochana ja nue mualam tego mefacit i encortonu bo po szczepieniach mi doc zabronil a i taj jeszcze dawkowalam.sobie 3 luteiny dziennie didatkowo i mialam jeszcze prolutex przez 2 tygidnie. Bedziw dobrzePo transferze dostałam arsenał leków i martwię się że to dużo...
Estrofe 3×1
Duphaston 3×1
Lutinus 3×2
Nospa 3×1
Realnium 2×1
Magnes 3×1
Zastrzyk z neoparin
Encorton 15mg
Mefacit w razie bolu
Kwas mlekowy