reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Chociaż Asik Ci powiem że marne szanse przy tym stresie co teraz mam. Ale zapodam sobie realnium na noc;)
Słońce, musisz dużo myśleć o sobie :* A mamie pomożesz jeśli będziesz silna, uśmiechnięta, tym dodasz jej siły. Trzymam mocno mocno kciuki. Jak będzie dzidziuś to mamie też będzie łatwiej walczyć, dla wnuka :) Powodzenia :*

Słońce, musisz dużo myśleć o sobie :* A mamie pomożesz jeśli będziesz silna, uśmiechnięta, tym dodasz jej siły. Trzymam mocno mocno kciuki. Jak będzie dzidziuś to mamie też będzie łatwiej walczyć, dla wnuka :) Powodzenia :*
Dzięki kochana;* A Ty kiedy ruszasz z procedurą? Tonjuz pewne Ciechocinek będzie się otwierał na ul mehoffera;)

Dziewczęta :D
8dpt - beta 329
10dpt - 662
12dpt - 1557
Rośniemy ;) Kochane każdej z Was życzę takich wyników cudowne uczucie to widziec.. pierwsze USG mam 4 lipca 30 dpt, to chyba późno jak myślicie?
Gratulacje kochana 30 dpt to juz serducho będzie wczesniej jakieś 7 dni po pozytywnie becie byłam na USG pęcherzykowym także też możesz sobie tak sprawdzić trzymam kciuki

Po transferze dostałam arsenał leków i martwię się że to dużo...
Estrofe 3×1
Duphaston 3×1
Lutinus 3×2
Nospa 3×1
Realnium 2×1
Magnes 3×1
Zastrzyk z neoparin
Encorton 15mg
Mefacit w razie bolu
Kwas mlekowy

reklama
Po transferze dostałam arsenał leków i martwię się że to dużo...
Estrofe 3×1
Duphaston 3×1
Lutinus 3×2
Nospa 3×1
Realnium 2×1
Magnes 3×1
Zastrzyk z neoparin
Encorton 15mg
Mefacit w razie bolu
Kwas mlekowy
Kochana ja nue mualam tego mefacit i encortonu bo po szczepieniach mi doc zabronil a i taj jeszcze dawkowalam.sobie 3 luteiny dziennie didatkowo i mialam jeszcze prolutex przez 2 tygidnie. Bedziw dobrze✊

Do góry