Szczescie1986
Fanka BB :)
Ale zajebiscie ....Rosną bable [emoji173] [emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale zajebiscie ....Rosną bable [emoji173] [emoji173]
Żałuję, że u mnie nie wchodzi w grę cud. Miałabym jakąś motywację, bo przecież to spalanie dużej ilości kalorii a tak to mi się nic nie chce i wieczorem wolę spać.
Tez teraz dumam czy brać dwa hihihAle zajebiscie ....
W zależności od tego czy ma boleć czy nieHehe w zaleznosci od dtazu pracy
Nie! tak mi przykro!Mi się nie udało. Ale wy walczcie Lwice[emoji173]
Beta spadła.
4.
Kocham kocham kocham!!!!!7dpt beta 37.4 progesteron 44.4
8dpt beta 66.7
9dpt beta 112.5 progesteron 37.7
11 dpt Beta 342.8
Progesteron 29.9 przed zastrzykiem z prolutexu ale chyba jednak se dopcham 1 kaps ultrogestanu
Mąż jest zdrowy, ma bardzo dobrej jakości nasienie
Za to ja jestem "skrzywiona" - zawsze tak mówię o sobie jak ktoś pyta
Jak miałam 9 miesięcy miałam zapalenie wyrostka robaczkowego, operacja....
Później po operacji zapalenie otrzewnej.
I tak żyłam w nieświadomości że nie mogę zajść w ciążę do 25 roku życia.
W 26 roku życia okazało się że mam wodniaka jajowodu, usunięty.
Teraz jakas torbiel i inne chujemujedzikiewęże.
Amh 3.24
Wszystkie wyniki idealne.
Nigdy nie byłam w ciąży naturalnej. A jestem aktywna od ponad 10 lat. Żadnej antykoncepcyji nigdy nie stosowałam.
O taki los [emoji55]
Ja za @misis188 polecam GynCentrum.Witam Was serdecznie kobietki:* moze od poczatku...w wieku 18 lat pierwszy stosunek pierwsza ciaza zdrowa radosc pol roku od porodu wycieli mi wyrostek robaczkowy...teraz mam 29 lat corka . w miedzy czasie dwa razy laparoskopia torbiel lewego jajnika i liczne zrosty doslownie wszystko w zrostach . Za drugim razem to samo torbiel jajnika i uwalnianie zrostow. Pozniej leczenie zoladex ..sztuczna menopauza 3 miesieczna i badanie droznosci , diagnoza obustronnie nie drozne jajowody i nie plodnosc kobieca. Tulko in vitro. Bez zabezpieczenia sypiamy od 9 lat i za kazdym razem rozczarowanie placz gdy przychodzila @ . zdecydowalismy sie na in vitro , jestesmy ze slaska, bytom. Narazie jestem na etapie szukania kliniki zeby zwiekszyc swoje szanse a nie ze wyplukaja mnie z kasy. Mam tak mieszane uczucia bo po pierwsze stracilam nadzieje przez tyle lat walki ii boje sie ze znajac moje szczescie to zostaniemy z kredytem a bez dzidziuskadzidziuska i trafie na lekarza nie z powolania a dla zarobku. Boje sie powiklan po stymulacji itd. No ale zdaje sobie sprawe ze to jedyna szansa i jak nie zaryzykuje z tym wszystkim to sie nie dowiem. Bogu dziekuje ze mam juz jeden Cud i zrosty zrobily sie pozniej. Ale tak bardzo pragne nastepnego dziecka ze to prawie obsesja. Szukam kogos kto przez to przechodzil , przechodzi lub bedzie przechodzil. Zawsze razniej i lzej razem. I nikt nie zrozumie jal to jest jak ten kto tego nie doswiadczy.
Ja miałam robiona laparoskopie u siebie w szpitalu. Ale trochę na nią czekałam bo 5 miesięcy . Miałam usuwana endometrioze i jakieś malutkie zrosty. Od razu sprawdzali droznosc jajowodow. Nie wiem jak u Ciebie jest z terminami. Bo np na histerioskopie w tym samym szpitalu czekałam tylko tydzień.Gdzie ta laparo zrobić? Skierowanie trzeba mieć? Szpital?