No niestety takie są skutki uboczne po punkcji. Ale wszystko do przeżycia;-)Ja mam problemy z siedzeniem. Czuje jak wstaje skurcze w jajnikach, tak jakbym za dlugo siedziala. Jak chodze do WC to lekko zgarbiona. Jeszcze dwie godzinki i koniec na dzis. W domu juz tylko bede lezala do rana, bo jednak bol wielki.
Rozmawialam z M przed chwilka. Dokladnie to z 15 bylo 10 prawidlowych, ale niestety 2 z nich nie zaplodnily sie. 7 jest zaplodnionych a jeden nadal walczy. Embrio powiedzial ze ladny wynik jak na moj wiek, ale co do ilosci koncowej mamy dzwonic w czwartek. Wtedy bedzie mozna juz konkretnie cos powiedziec.
Martwie sie o czynnik meski, bo jednak najlepszy nie jest. M znow ma depresje, ze to przez niego :/
Nie martw sie na zapas, to juz wogole sztuka "wyprodukowac" tyle jajeczek, pewnie bedziesz miala dobre wyniki Moze przeddzwon do kliniki i zapytaj, co tam u dzieciakow?
reklama
Margit2018
Fanka BB :)
Hoopee a ty sie pchaj do przodu, mam nadzieję, że kolej na ciebie. Też ich szanuję za to że mimo " dobrej zmiany" mają odwagę tego nie ukrywać
misis188
Nie podchodz tak do tego. Ja jednego mialam.takiego na stresie i.uwierz mi.ze to byla masakra-nie chodzi o transfer ale czas w oczekiwaniu na beteniby tak ale jestem tak ''posrana'' juz tym trnsferem ze ze strachu umieram...
izabella87
Nie nie jestem jak na razie , ja mam dawkę 16 mg na dobę , a ty jaka masz ?
Biorę po pół tabletki dwa razy dziennie wiec pewnie ta sama dawka, nie mam teraz przy sobie opakowania
Margit2018
Gosiu za ktorwym razem ci się w Ciechocinku udało?
Fajnie że głośno o tym mówi, ale jak czytam komentarze pod tymi informacjami to się nóż w kieszeni otwiera. Ludzie to straszne tępaki o zerowej wiedzy na temat invitro.
Kochane czy ktoras z Was mieszka niedaleko granicy z Czechami lub moze wybiera sie tam po leki w niedalekiej przyszlosci ? Niestety Czeskie apteki juz nie wysylaja lekow kurierem a nie ukrywam ze dla mnie wyprawa z Olsztyna to szmat drogi. Jednak nie chcialabym zmieniac ultrogestanu na luteine a biorac 9 cukierkow dziennie moje zapasy niedlugo sie skoncz.
Jesli ktos z blizej mieszkajacych wybiera sie to prosze dajcie znac zalatwie recepty i przesle razem z przelewem na konto
Ja mieszkam niedaleko, mogę skoczyć przez weekend na syr z frytkami i zachaczyć o aptekę
gosia321
Ooo to moze z toba sie skontaktuje jak masz blisko jak tylko bede miala recepty. Justynka ma az 150 kmJa mieszkam niedaleko, mogę skoczyć przez weekend na syr z frytkami i zachaczyć o aptekę
Na necie dostaniesz . Opaski sea band. Mi pomogly bardzo. Na mnie imbir dzialal jak byly mdlosci slabo nasilone. Poznoej tez nie i kolezanka fizjoter. Mi je polecila .Co to za opaski? W aptece się je kupuje? Ja po imbirze nie poczułam różnicy Dziewczyny wstawiaja tu dzisiaj takie apetyczne fotki, a ja nawet na nie patrzeć nie mogę...
reklama
Ooo to moze z toba sie skontaktuje jak masz blisko jak tylko bede miala recepty. Justynka ma az 150 km
Ja mam ok 20 Tylko od 12 do 18 czerwca może mnie nie być, wiec albo już wyślesz żebym skoczyła w sobotę, albo dopiero po 18.
Podziel się: