Koniczyna82
Fanka BB :)
Bo itak pare razy polecisz co 48h. Dziś się ciut uspokoiłam to poczekaj na czwartekKoniczyna mnie do czwartku przekonuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo itak pare razy polecisz co 48h. Dziś się ciut uspokoiłam to poczekaj na czwartekKoniczyna mnie do czwartku przekonuje
Dzięki Gosiu, wiesz ze za was tez mocno kciuki trzymam :*Ja juz ci pisalam niedowiarku
Teraz to juz tylkk sie cieszyc i nie stresowac kropka
Jeszcze raz ogromne gratulacje kochana to twój czas twoja eraCudzie trwaj ❤❤❤
Beta 2 5 dniowych kropkow
7dpt - 37.5
8dpt - 66.7
❤❤❤❤
Gratuluje !!!Dziewczyny, jest serduszko [emoji173]
Najcudowniejszy widok i dźwięk na świecie [emoji7]
Trzymam kciuki bardzo mocno niech rośnie, rośnie i również za to żebyś mało sie stresowała a najlepiej wcale ale wiem ze tak się nie daTak zeby sie nie stresowac przez 2 dni. W poprzednim miesiacu po crio beta stanela wiec wiesz stres podwujny
To już matko kochana meeeeeggaaa gratulacje ) cudownych 8 miesięcy ci życzę ..Dziewczyny, jest serduszko [emoji173]
Najcudowniejszy widok i dźwięk na świecie [emoji7]
Poryczałaś się chyba za mnie... ja na razie trochę działam jak automat, tylko oczy jak 5zl na wizycie...Koniczynko poryczalam sie. Nie masz pojecia jak.sie ciesze❤❤❤❤❤
Rystynko oczywiście że Cie pamiętam i kojarzę [emoji7] czy zdjęcie profilowe to Twoja księżniczka?Hoooope86 nie wiem czy mnie kojarzysz . Podchodzilysmy do transferu w 2016 widzę że wróciłaś do gry . Trzymam za Ciebie kciuki .
@gosia321 za Ciebie też i rzecz jasna za resztę straczek [emoji173][emoji176][emoji174][emoji177][emoji178]
Superowo gratulacje ...Dziewczyny sama nie wierze
Zarodek 8 mm,
Serce bije 130
Wiek ciazy z usg 6+5, zgodnie z transferem 7+1, chociaż te blastki takie nie rozprężone były i dalekie do wypadania z otoczki ze można by dac im w wyliczeniach dzień i 7+0 przyjąć spokojnie.
W piątek po zarodku śladu nie było...