reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zapomnialam, ze po punkcji tak brzuchol moze bolec. Juz apap wzielam, ale poki co nic nie lepiej, a jutro do pracy. Cholercia.

Plaster świeżego imbiru zalać wrzątkiem i trzymać pod przykryciem 10min. :) chyba że któraś inaczej robiła ?

Ja źle Ci wcześniej napisałam bo ja akurat wystarczyło, że wypiłam zwykłą herbatę z Tesco imbirowa i pomagało :laugh2:

I zapomniałam jeszcze dodać, że zawsze rano miałam przy łóżku krakersy i zanim wstałam zjadłam kilka i mdłości poranne trochę odpuściły :D
To zaraz zaparze sobie i mam nadzieję że lepiej mi będzie. Dziękuję za przepis:)

Gosia czułas jajniki jak przed miesiączka? .... Kuźwa mnie coś kuje, 1 szczególnie [emoji20] ja jestem dzieckiem pecha więc w cud nie wierzę [emoji21]
weź bo ci nakopie. Pewnie ze czujesz ze kuje to normalne, szczególnie do mniej więcej 12dpt. Mnie kulo tak samo, czasem mocno a beta potrącała się co dwa dni. Niech się maluch wgryza spokojnie, nie denerwuj go :)

Gosia czułas jajniki jak przed miesiączka? .... Kuźwa mnie coś kuje, 1 szczególnie [emoji20] ja jestem dzieckiem pecha więc w cud nie wierzę [emoji21]
Ty jestes swiezo po punkcji wiec jajniki moga bolec to efekt stymulacji i rozmiaru do jakiego urosly.
Delikatnie czulam ale bardziej czuje ciagniecie w pachwinach

7dpt 34 .6
9dpt 74.1
10dpt 99.1
11dpt 133,1
13 dpt 241,0
16 dpt 770,2
ja ciągle nie wierzę i sprawdzam
Też bym nie wierzyła [emoji173] [emoji120] to piękne bety. Wydrukuj i na ścianę [emoji14]

Ja to bym w labie wykupiła pakiet bety na cały miesiąc, może jakaś promocje by zrobili [emoji87] [emoji87] [emoji87]

reklama
Dla oderwania myśli... Pierogi z truskawkami. Do tego polewa z jogurtu i wanilii [emoji87] komu? Mam dużo dla każdego starczy
IMG_20180604_185215.jpg

Załączniki

• IMG_20180604_185215.jpg
    IMG_20180604_185215.jpg
    75,2 KB · Wyświetleń: 468
Do góry