reklama
koliber091987
Fanka BB :)
Jejkuuuu miód na moje uszy takie wiadomości, nawet nie wiecie jak sie cieszę, że jesteście na tym forum!!!!!To jest super wynik !! Ja miałam 6 , nie mam żadnego mrozaczka tylko jedna podana kropeczka ze mna została i dziś zaczelysmy 30tc ❤
Będzie dobrze
tamiza
PrivCzy ma któraś z Was ma może nr telefonu do dr czerwinskiej z gymcenteum?
To zaraz zaparze sobie i mam nadzieję że lepiej mi będzie. Dziękuję za przepisPlaster świeżego imbiru zalać wrzątkiem i trzymać pod przykryciem 10min. chyba że któraś inaczej robiła ?
Ja źle Ci wcześniej napisałam bo ja akurat wystarczyło, że wypiłam zwykłą herbatę z Tesco imbirowa i pomagało
I zapomniałam jeszcze dodać, że zawsze rano miałam przy łóżku krakersy i zanim wstałam zjadłam kilka i mdłości poranne trochę odpuściły
Koniczyna82
weź bo ci nakopie. Pewnie ze czujesz ze kuje to normalne, szczególnie do mniej więcej 12dpt. Mnie kulo tak samo, czasem mocno a beta potrącała się co dwa dni. Niech się maluch wgryza spokojnie, nie denerwuj goGosia czułas jajniki jak przed miesiączka? .... Kuźwa mnie coś kuje, 1 szczególnie [emoji20] ja jestem dzieckiem pecha więc w cud nie wierzę [emoji21]
gosia321
Ty jestes swiezo po punkcji wiec jajniki moga bolec to efekt stymulacji i rozmiaru do jakiego urosly.Gosia czułas jajniki jak przed miesiączka? .... Kuźwa mnie coś kuje, 1 szczególnie [emoji20] ja jestem dzieckiem pecha więc w cud nie wierzę [emoji21]
Delikatnie czulam ale bardziej czuje ciagniecie w pachwinach
misis188
Zadzwon do nich to ci moze podadza. Ja bym sie wstrzymala z transferem. Niepotrzebnie zaczelas brac lekiCzy ma któraś z Was ma może nr telefonu do dr czerwinskiej z gymcenteum?
Hooope86
Też bym nie wierzyła [emoji173] [emoji120] to piękne bety. Wydrukuj i na ścianę [emoji14]7dpt 34 .6
9dpt 74.1
10dpt 99.1
11dpt 133,1
13 dpt 241,0
16 dpt 770,2
ja ciągle nie wierzę i sprawdzam
Ja to bym w labie wykupiła pakiet bety na cały miesiąc, może jakaś promocje by zrobili [emoji87] [emoji87] [emoji87]
reklama
Podziel się: