izabella87
Fanka BB :)
Hejka ja po wizycie a więc torbiel nadal jest 2.7 na 2.7 krwawie dość mocno dostałam tabletki anty i 18 wizyta i jak będzie dobrze to lekarz jeszcze anty przedłuży na 10 dni bo akurat będzie na urlopie i w połowie lipca byłby transfer dostałam jeszcze witaminy na zmnejszenie homocysteiny bo trochę za duża czekamy jeszcze na wyniki białko C a więc dalej pojechałam do swojej pracy zawieźć l4 i szefowa powiedziała mi tak ***** co ja zrobię skąd ja ludzi wezmę i godzin jak jest koniec kwartału jak proponowałam zwolnienie aby nikogo nie zwalniali to nie chciałaś iść a teraz poszłaś no ***** cisnienie mi podniosła zero zapytania jak się czujesz co dalej tylko ***** jak proponowala zwolnienie to nie poszłam a teraz nagle na l4 jestem ludzie to za naród a wczoraj że mną rozmawiała przez tel i powiedziała nie bierz zwolnienia dam Ci 10 dni wolnego i weźmiesz od 10 czerwca l4 ładnie mi zaproponowała bo chciała mnie ściągnąć do pracy albo zwolnić zrozymialabym gdyby to nie była kobieta i nie pragnęła mieć dzieci Ale ma dzieci i nie potrafi zrozumieć że ktoś może zachorować nie będę dumala z torbiela gdzie ledwo co z Białegostoku wróciłam bo słabo mi się robiło
Masakra co za babsko :/ ale taka prawda kobiety maja w większości przekichane mało kiedy trafi się normalny szef który pozwoli w spokoju ogarnąć swoje sprawy czy to ciążowe czy jakiekolwiek inne które są związane z l4