Ruszyło- nawet dość mocno krwawiłam ale zawsze mówili ze do końca się nie oczyściło i łyżeczkowali ;(Kurcze biedna ale to nic Cię nie ruszyło po tabletkach żadnego krwawienia ? Też zadaje sobie to pytanie dlaczego to akurat ja ehhh .... Ciężko jest ale musimy się zebrać i dać radę ...
reklama
anetka303
Fanka BB :)
Gdyby naziści kierowali się takimi przeslankami jak my i dopuszczał tylko takich "zbrodni" to swiat nie slyszalby o holokauście a Hitler dostałby pokojowego Nobla
misis188
Tylko to nie sa tysiace niestety przykro mi to mowic ale raczej to sie nie zakończy sukcesemPrzy takich dużych wartościach już tak nie zasuwa ))
anetka303
Wytłumacz mi bo już zglupialam. Podawane przez Ciebie wartości to np dwadzieścia trzy tysiące dziewięćset czy dwadzieścia trzy koma dziewięć?Czesc dziewczyny. Powiem w skrócie. 72h temu robilam bete i mialam 15.900, wczoraj mialam 23.500 i dzisiaj 25.900, wiec chyba troche slabo co nie? Co sądzicie o tym moze byc cos z tego ? Tak sie cieszylam. Jutro mam wizyte
Biedroneczka83
Tylko to nie sa tysiace niestety przykro mi to mowic ale raczej to sie nie zakończy sukcesem
Sara kochana moja źle zinterpretowałam. Dużo na analizę danych pracuje i zobaczyłam tysiące ;(((
Ale może jeszcze ruszy.
Tak, jestem a czemu pytasz?Ranny booskie Panik przecież to twoje pierwsze in vitro masz blastki serce będzie dobrze za którymś razem się uda. Zbieraj się i zaczynaj nowe rozdanie, jesteś w warszawie? In vitro to ruletka nie można wierzyć w wygraną można się z niej tylko cieszyć. Uszy do góry.
Never give up
❤❤ cały czas zasiskamyDzis się dowiedziałam ze mój zarodek który walczył poległ. Mam tylko nadzieje ze transfer który był w poniedziałek powiedzenie się. Trzymajcie kciuki
To mnie nie pocieszylas mam nadzieję że u mnie będzie inaczej bo już ma dość tego wszystkiego...Ruszyło- nawet dość mocno krwawiłam ale zawsze mówili ze do końca się nie oczyściło i łyżeczkowali ;(
Never give up
Przy takich wynikach jakie masz może mieć wpływ imunologia. Bo jednak zachodzisz w ta ciążę i bety są naprawdę Ok. W pewnym momencie jednak organizm przestaje je przyswajac więc może coś być na rzeczyMam jeszcze pytanie- czy słyszałyście może o dr n. med. Marek Litmanowicz i klinice Medifem w Wawie?
:* jeszcze nie byłam niestety wizyta dopiero 8.06 u niego. Jestem jej bardzo ciekawa bo moja doktor uparcie twierdzi ze to napewno nie immunologia a raczej genetyka- mimo ze kariotypy mamy oboje Ok... :/
reklama
sara102938
Zaciekawiona BB
Sara kochana moja źle zinterpretowałam. Dużo na analizę danych pracuje i zobaczyłam tysiące ;(((
Ale może jeszcze ruszy.
Właśnie zdziwilam sie jak powiedzialas ze przy takich duzych wartościach. No mam nadzieje ze jeszcze ruszy, dzisiaj jestem w 11dpt, jak myslicie jest jeszcze nadzieja ze sie ruszy?
Podziel się: