Evelin83
Fanka BB :)
jaLeczyla sie ktoras z Was w Gamecie w Checinach ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jaLeczyla sie ktoras z Was w Gamecie w Checinach ?
Być może i mi w piątek że okaże czy wszystko okA czy jest ktoś na forum, komu udało się za pierwszym razem?
Dziewczęta za owocne transfery. Zaciskajcie nóżki i wracajcie z kropkami na całe 9 miesięcy!!!!Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
nie puszczamy za wgryzanie się kropkw w nowe 9 miesięczne domki mamuś :*
Kwiecień to miesiąc miłości, życzymy każdej z Was małej- wielkiej miłości pod sercem .
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :*
Shake it up baby, twist and shout
Będzie sie działo
2018-05-02 izabella87 wizyta przed crio
2018-05-02 Róża transfer !!
2018-05-02 Gosia892 transfer !!
2018-05-02 asia513 transfer !!
2018-05-02 Malaja32 wizyta pęcherzykowa
Mi się udało za pierwszym razem , moje dziecko ma ponad miesiąc ,ja miałam podanego mrozaczka 5 dniowej blastki.Zostaly mi jeszcze 4 zarodki.A czy jest ktoś na forum, komu udało się za pierwszym razem?
Masz rację.Kiedy zmieniają sie warunki umowy jak juz jest ciaza to Zus to kwestionuje. Kolezanka miala podwyzke od tesciowej ( firma tesciowej ) kiedy dowiedziala sie o ciazy zeby wiecej bylo macierzyńskiego i skonczylo sie w sadzie. Kolezanka przegrala.
To hy sie zgadzalo bo mowili minimum tydzien sir nie opalac alr to mowila ta pielengniarka co szcepi od pasnika.E tam... Ja w zeszlym roku 2 tygodnie po ostatnim szczepieniu lecialam na Gran Canarie. Pytalam lekarza czt moge to nie widzial zadnych przeciwskazan
Dziękuję ślicznie, strasznie się denerwuję... Mam nadzieję, że bede miała szczęście nowicjusza odezwę się do Was po wszystkim i opowiem jak bylo buziakiDziewczęta za owocne transfery. Zaciskajcie nóżki i wracajcie z kropkami na całe 9 miesięcy!!!!
@izabella87 za zielone światło
@Malaja32 za najcudowniejsze widoki pod słońcem ❤❤❤
Czy wyscie powariowaly z tymi transferami???!!@izabella87 za wizyte ! Samych dobrych wiadomości i co najważniejsze: czekamy na zielone światło żebyś mogła przytulić swojego babelka ! ❤
@Róża:) @Gosia892 @asia513 Kochane za owocne przeloty do bazy !! Niech Wasze wymarzone kropeczki zostana z Wami na najbliższe 9miesiecy! ❤❤❤ zaciskajcie nóżki
@Malaja32 kochana za wizyte ! Samych dobrych wiadomości i pięknych widoków! ❤❤
My mamy dzis echo serduszka Lenki i też prosimy ciotki o trzymanie kciuków
MIŁEGO DNIA KOCHANE! :*