reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej kochane jestem w 10tc i dzis rano obudziłam sie z opryszczka na ustach...dodam ze to nie jest pierwotne zarazenie...
Czy jest groźne dla dziecka?
Jak leczyc?
Pomocy....

reklama
Hej kochane jestem w 10tc i dzis rano obudziłam sie z opryszczka na ustach...dodam ze to nie jest pierwotne zarazenie...
Czy jest groźne dla dziecka?
Jak leczyc?
Pomocy....
Jak nie pierwotne, to wszystko ok. Sama mam często opryszczki i lekarz mówił, żeby się w razie czego nie przejmować, bo zarażenie może być szkodliwe, a my już mamy ten wirus, więc smaruj czymś i się nie denerwuj :)

U mnie transfer odwołany bo moje komórki się nie zapłodniły. Teraz czekam na 8 maja na wizytę z lekarzem i zobaczymy co on powie. Zdecydowani jednak jesteśmy na kd. Nie chcę więcej ryzykować. Tym bardziej, że każda procedura kosztuje. Psychicznie jest różnie, ale jakoś się nie poddaję.
@Agonia777 - kochana damy radę ✊✊✊✊✊✊

Dziewczyny ogromne kciuki za dzisiejsze transfery ✊✊✊✊ bedzie dobrze. A pozniej zaczniemy sobie razem schizowac
NadziejaJest- i jak tak odczucia? Mowilas ze robisz bete w piatek. A robisz wczesniej jakies kontrolne badania prg?
Ja bede robic bete pozniej bo ja mialam 3 dniowy zarodek.

Milego dnia dziewczyny i kciuki
Hej;) nie robie innych badan. Mam nadzieje ze ta dawka prg jaka mam jest wystarczająca. Ty bedziesz robic? A odczucia? Żadnych:(:( no ale to dopiero 2 dzien po;) tylko dzis z ranza trochę kaszel mnie złapał i oczywiście juz czytalam czy mogly wypasc;) a pytanie do dziewczyn z warszawy gdzie robicie bete zeby miec szybki wynik? Ja dotychczas w alabie ale wynik dopiero wieczorem:( czytalam ze na solcu czeka się godzinę prawda to?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry