reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny jestem tu nowa czytalam wasze posty juz jakis czas ... Sama jestem przed transferem (2.05) powiedzcie mi, czy jest coś o czym powinnam wiedzieć jakoś specjalnie się zachowywać. Dostane 1 mrozaczka - 5 dniowa blastocysta.z gory dziękuję za przyjecie do swojego grona

reklama
Cześć dziewczyny jestem tu nowa czytalam wasze posty juz jakis czas ... Sama jestem przed transferem (2.05) powiedzcie mi, czy jest coś o czym powinnam wiedzieć jakoś specjalnie się zachowywać. Dostane 1 mrozaczka - 5 dniowa blastocysta.z gory dziękuję za przyjecie do swojego grona
Czesc:) ja tez jestem swieza w tym gronie ale dziewczyny sa bardzo mile i pomocne:) z mojej strony to tylko dobre mysli zabierz ze soba i pelny pecherz:)

reklama
Do góry