tamiza
Fanka BB :)
Zapraszamy serdecznie.Witam dziewczynki.Mozna dolaczyc?
Rozgość się
Powiesz coś o sobie? W czy problem? Gdzie się leczycie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapraszamy serdecznie.Witam dziewczynki.Mozna dolaczyc?
@nieagatka U nas nie.. leca po najmniejszej linii oporu w tej kwestii.
Ale ja po pierwszej nieudanej procedurze zrobilam bo doktor wtedy zalecil.
Nie zgodzę się z Tobą. U nas to było jedne z pierwszych badań jakie zalecili.
Zresztą w naszym przypadku mieliśmy sporo badań genetycznych.
Wszystko zależy od przypadku i konkretnego problemu z jakim się zmaga dana para .
No jaaaaasne. WitamyWitam dziewczynki.Mozna dolaczyc?
Dziekuje Mam 28 lat z mezem staralismy sie ponad dwa lata o dzidzie zawsze myslalam ze to we mnoe problem tkwi bo mam nadczynnosc tarczycy.Po wszystkich badaniach jakie przeszlam moj gin powiedzial ze teraz trzeba sprawdzic meza no i dwa moesiace temu okazalo sie ze meza morfologia wyszla 2%.Zapraszamy serdecznie.
Rozgość się
Powiesz coś o sobie? W czy problem? Gdzie się leczycie?
Kalno a na co ten antybiotyk? Kurcze, chyba bym nie brała jak nie ma noża na gardle.Dzień dobry . Kobietki powiedzcie mi co mam zrobić . Wczoraj byłam u stomatologa i dostałam antybiotyk ale od jutra Zaczynam działać ... dziś przyszła @@@, wiec siw zastanawiam cZy odstawić antybiotyk ?? Może jakos wpłynąć na stymulację ?
@shaggy no nie wiem mam różne myśli , od stymulacji miałam bardzo obrzmiałe i i wrazliwe piersi, a dziś "sflaczaly" i przedtaly boleć, więc to byłoby dziwne chyba przy rozwijającej się ciąży- co myślicie?
Kochana ja zawsze przy pozytywnej becie miałam straszne bóle jak na @. Zażywaj nospę, (maksymalnie możesz 3x2), bierz magnez (do 400mg dziennie), pij melisę... Pamiętaj o dobrym nawodnieniu, żeby rozrzedzać krew (30ml/kg masy ciała to podstawa, a przy naszych lekach powinno się jeszcze więcej). Przy ostatnim transferze nic a nic mnie nie bolało i beta nie drgnęła, więc ja trzymam kciuki za pięęękny przyrostDziewczyny, jestem przerażona: 6 dpt 5dniowej blastki, a brzuch boli mnie jak na okres, piersi całkiem "sflaczały", a do czwartku były mega nabrzmiale. Wczoraj robiłam betę, wyszło 9,18. Biorę duphaston i luteine 3 x dziennie i encorton 20 mg. Boję się, że gdyby nie te leki, to miałabym już krwawienie, bo czuje wszystkie objawy w srodku . Czy myślicie, że jest jeszcze szansa, czy organizm zaczyna się już zachowywać jak na okres?
I co teraz robicie? od razu IVF? A próbowaliście IUI? Czasem to wystarczy przy słabszej morfo. Gdzie się leczycie? Co by nie było, trzymamy kciukiDziekuje Mam 28 lat z mezem staralismy sie ponad dwa lata o dzidzie zawsze myslalam ze to we mnoe problem tkwi bo mam nadczynnosc tarczycy.Po wszystkich badaniach jakie przeszlam moj gin powiedzial ze teraz trzeba sprawdzic meza no i dwa moesiace temu okazalo sie ze meza morfologia wyszla 2%.
Bylam na konsultacji w czwartek.Odrazu chcemy podejsc do invitro.Lekarz nas namawia na IUI najpierw ale to tez nie male koszyy sa.My jestesmy w stanach wiec tu siw leczymy.Dziekuje za kciuki i za Was dziewczynki tez bede trzymac kciuki:*I co teraz robicie? od razu IVF? A próbowaliście IUI? Czasem to wystarczy przy słabszej morfo. Gdzie się leczycie? Co by nie było, trzymamy kciuki