hope322
Fanka BB :)
Gratulacje kochana. Trzymam mocno kciuki za Ciebie caly czasKobity moje kochane
Dziękuję za kciuki
Pęcherzyk jest jeden .Ma 1.11 cm
Następna wizyta za tydzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje kochana. Trzymam mocno kciuki za Ciebie caly czasKobity moje kochane
Dziękuję za kciuki
Pęcherzyk jest jeden .Ma 1.11 cm
Następna wizyta za tydzień
I ja też... [emoji175]Poryczalam sie...
Jakie to prawdziwe
I mój też liczył na chlopca... Bo nazwisko bo to bo tamto... A teraz ma takie relacje z córką, że mama się nie liczy jest tylko tata dosłownie do wszystkiego, uwielbiam patrzeć na tą ich bezgranicznia miłość [emoji173]Mój mąż tez po cichutku liczył chyba na chłopca, ale teraz ogląda na youtube filmiki jak się plecie warkocze [emoji23]
A sie ubeczalamPoplakałam się... eh ;(
Nie komentowal i nic nie zadecydowal. Powiedzial tylko, ze musze przyjechac.A co konkretnie mówił?znaczy czy komentował i co zadecydował o lekach
Gratulacje ile dni jestes po transferze ?
Trzymam kciuki za bete! [emoji5]Kochane, pisałam tutaj kilka dni temu załamana, że wszystkie zarodeczki nam po 3 dobie stanęły i że ten 8A, który mi transferowano pewnie też nie ma szans. Wczoraj obudził mnie wielki ból macicy i cały dzień bolały jajniki, po bólu porannym zrobiłam test i coś tam było, ale to nawet nie był cień, a dzisiaj mam już wyraźniejszą kreseczkę na takim samym teście. Dziś dopiero 7 dpt 3 dniowego zarodka, ale chyba coś zaskoczyło Jutro beta w klinice. Bardzo wam dziękuje za wsparcie jakie wtedy otrzymałam, będę się jeszcze odzywać
@dżoasia @chlopkers - co do farbowania - postanowiłam wrócić do naturalnych , a że ombre i sombre na włosach modne to chodzę szara myszka bo taki mam naturalny - hyymmm co do bankomatu fakt byłam tam - ale się spóźniłam jak dobiegałam pod niego to widziałam tłum ucieekaajacych mamusiek z wozkami wiec tak myślę , że to nasze , ktorym się udalo - przyznać sie ktora tam byłaNa temat farbowania czy bankomatu? [emoji6] [emoji12] super ze dzialasz [emoji5]