reklama
Bo za mala torebke maszNie wydają Wam się bankomaty trochę mało poręczną walutą? do torebki mi nie wejdą
Dlugo u niego kestes kochana? Ile stymulacji, transferowGosia321 takie to smutne.
Dżoasia trzymam kciuki
Dzis nie mam czasu doczytac. Rozmawialam z Lewym. W sobote usg i podchodzimy na stymulowanym cyklu.
@jasani za wizyte ! Cudownycj widoków ❤
@ona232 za przyrost ! Bierz na cito , czekamy! ❤
@Kamillos za malucha! Uslyszysz najpiękniejszy dźwięk świata ! ❤
@Vorreiavereunbimbo @dżoasia dziewczyny za wizyty! Mamy nadzieję , że zrobia na Was dobre wrażenie i beda to te kliniki które spełnią Wasze marzenia :* ❤❤
MIŁEGO DNIA KOCHANE ! :*
@Vorreiavereunbimbo @dżoasia dziewczyny za wizyty! Mamy nadzieję , że zrobia na Was dobre wrażenie i beda to te kliniki które spełnią Wasze marzenia :* ❤❤
marzycielka81
Fanka BB :)
KaIno
Ja pierdziele to faktycznie lepiej z tamtąd uciekać .. js tez myśle żeby iść gdzieś do innej na konsultacje , jestem ciekawa co mi powiedzą . Mam 40 km od domu invicte i chyba ja odwiedzę z ciekawości . Pewnie wiele nie wymyśla ale chce usłyszeć zdanie kogoś innego .ehh... ogólnie rzecz biorąc tej mam serdecznie dość. Wszyscy lekarze tu to jedna i ta sama mafia/rodzina itp. Burdel na kółkach. Po poronieniu poszłam na wizytę żeby ustalić jakiś plan działania na kolejne podejście a dr mi gratulował ciąży... (w systemie nie miał nawet pół zdania notatki, że byłam u niego z krwotokiem, ani że wystawiał skierowanie na łyżeczkowanie).
KaIno
Tez bym chciała taki mieć . Pięknie tamTaki nudny widok z okna bedzie mial moj Hubcio
Oczekiwanie2017
Witam.Mam pytanko.Dzisiaj 11dc moje endo8.5.Czy jest szansa że jeszcze podrośnie? 24 kwietnia transfer.
Ja o takim endo marzyłam i nigdy nie miałam .
U Ciebie jeszcze powinno podrosnac, nawet po włączeniu progesteronu jeszcze trochę do góry idzie (może nie tak szybko jak wcześniej ale trochę zawsze tak).
misis188
Przylaczam sie do zyczen@jasani za wizyte ! Cudownycj widoków ❤
Milego dnia kochane
@dżoasia mam nadzieje ze bedziesz zadowolona z wizyty tylko pamietaj ze on jesr malomownym dr ale Ty gadula więc ok
Ja dzis bede konczyc malowac "nowa" stara lampę do sypialni
reklama
A to tak tak. W poniedzialek pojde. Teraz mnie troche gardlo drapie to jeszcze podlecze przez weekend.Kurcia to walnij przynajmniej te cytokiny w synevo - tam sie przecież nie musisz umawiać. Jedziesz do labo, siadasz na fotel i pyk - upuszczasz
Jeju gdzie Ty mieszkasz? Na chorwacji?Taki nudny widok z okna bedzie mial moj Hubcio
Podziel się: