reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@jasani ✊✊ za wizyte ! Cudownycj widoków ❤
@ona232 ✊✊ za przyrost ! Bierz na cito , czekamy! ❤
@Kamillos ✊✊ za malucha! Uslyszysz najpiękniejszy dźwięk świata ! ❤
@Vorreiavereunbimbo @dżoasia dziewczyny ✊✊ za wizyty! Mamy nadzieję , że zrobia na Was dobre wrażenie i beda to te kliniki które spełnią Wasze marzenia :* ❤❤

MIŁEGO DNIA KOCHANE ! :* :)

@anett96 od stycznia. Jedno podejscie punkcja i pusty pecherzyk. To bylo na naturalnym cyklu. Teraz ma byc delikatna stymulacja i podejscie 2 a jak nie wyjdzie to on sugeruje invitro z kd. Wg niego obraz na usg mowi jasno, ze jajka kiepkie.

ehh... ogólnie rzecz biorąc tej mam serdecznie dość. Wszyscy lekarze tu to jedna i ta sama mafia/rodzina itp. Burdel na kółkach. Po poronieniu poszłam na wizytę żeby ustalić jakiś plan działania na kolejne podejście a dr mi gratulował ciąży... (w systemie nie miał nawet pół zdania notatki, że byłam u niego z krwotokiem, ani że wystawiał skierowanie na łyżeczkowanie).
Ja pierdziele to faktycznie lepiej z tamtąd uciekać .. js tez myśle żeby iść gdzieś do innej na konsultacje , jestem ciekawa co mi powiedzą . Mam 40 km od domu invicte i chyba ja odwiedzę z ciekawości . Pewnie wiele nie wymyśla ale chce usłyszeć zdanie kogoś innego .

@jasani ✊✊ za wizyte ! Cudownycj widoków ❤
@ona232 ✊✊ za przyrost ! Bierz na cito , czekamy! ❤
@Kamillos ✊✊ za malucha! Uslyszysz najpiękniejszy dźwięk świata ! ❤
@Vorreiavereunbimbo @dżoasia dziewczyny ✊✊ za wizyty! Mamy nadzieję , że zrobia na Was dobre wrażenie i beda to te kliniki które spełnią Wasze marzenia :* ❤❤

MIŁEGO DNIA KOCHANE ! :* :)
Przylaczam sie do zyczen✊✊✊
Milego dnia kochane:)
@dżoasia mam nadzieje ze bedziesz zadowolona z wizyty tylko pamietaj ze on jesr malomownym dr ale Ty gadula więc ok:laugh2:
Ja dzis bede konczyc malowac "nowa" stara lampę do sypialni:)

reklama
Kurcia to walnij przynajmniej te cytokiny w synevo - tam sie przecież nie musisz umawiać. Jedziesz do labo, siadasz na fotel i pyk - upuszczasz :)
A to tak tak. W poniedzialek pojde. Teraz mnie troche gardlo drapie to jeszcze podlecze przez weekend.
Taki nudny widok z okna bedzie mial moj Hubcio:)
Jeju gdzie Ty mieszkasz? Na chorwacji? ;)

Do góry