reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
A powiedz mi czy na zaś mogę wykupić te leki gdyż nie mieszkam w Polsce ? Jaki jest koszt tych leków bo Pasnik mówił,ze dość sporo wiec pytam się was?a co to jest te immunosupresja? Sory ale jestem zielona tym bardziej, ze nie mam żadnych dokumentów przed sobą czyli ty po tych super wskazówkach jeszcze nie podchodziłas do transferu? Ile czasu trzeba łykać i brać zastrzyki żeby organizm był świadom tego co może zaskoczyć?Kochana czyli masz ten sam schemat leczenia co ja czyli 2 tygodnie immunosupresji
Od 2 dc encorton jesli sie uda odstawiac powoli od 12 tc plus heparyna cala ciaze. Kochana jest to do przezycia naprawde zastrzyki mialam juz wczesniej przyjemne nie byly ale czego sie nie robi dla dziecka. Teraz jestem po immunosupresji i rozpoczynam cykl do crio. Mam nadzieje ze leczenie zaproponowane przez cudotworce Pasikonika zfziala cuda i wkoncu bede w ciazy.
Kochana ty tez bierz co daje i trzeba wierzyc ze sie uda
Szczescie1986
Uff kochana nie sądziłam ,ze to takie ciężkie wszystko@Szczescie1986 walcz jak radzi Ci Pasikonik. To ponoć mądry chlop... wie co mówi. A walczyć trzeba i próbować wszystkiego... więc teraz trzymam za wyniki biobsji
Never give up
Niestety nasza droga do bycia szczęśliwa w 100% nie jest łatwa... Ale trzeba wierzyć że kiedyś się uda i "Ktoś" na górze pomoże nam spełnić nasze marzeniaUff kochana nie sądziłam ,ze to takie ciężkie wszystko
dariaa16
No nie ,powiedział za rokuje dobrze n ta chwile.... a kolejne usg już w klinice w poniedziałekKochana przecież lekarz Ci nic takiego nie powiedzial. Dopieto co można bylo zbadac tetno a one Cie juz strasza.skoro lekarza nic nie martwi wiec jest ok❤
misis188
Wiedzialam ze bedzie wszystko dobrze ale mimo.wszystko stresior byl❤ wypoczywaj kochana❤ a dalej sie leje czy już czysto? Teraz jeszcze ze 2 dni uplyna ze lutinus bedzie Ci wychodzil zabarwionyBylam w GC peklo mi naczynko w macicy ale z dzidziusiem ok. Kamien z serca. Mam lezec.
misis188
Pij nie marudz@marg88 a kto by Cię mógł zrozumieć lepiej niż my, które przeżywamy tę samą walkę.
To rozpuszczalne w wodzie coś, to mega fujka. :/
Ja robie teraz zastrzyki heparyny w udo.bo boje sie w brzuch i na udkach mych sane siniaki i wubrzuszenia
reklama
misis188
No to widzisz kochana❤No nie ,powiedział za rokuje dobrze n ta chwile.... a kolejne usg już w klinice w poniedziałek
Nic nie bój, maluszkowi dobrze u mamusi tylko sie nie stresuj wiecej bo to na niego tez zle wplywa
Podziel się: