reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Lekarza mam w poniedziałek dopiero .... i nie wiem jak wytrwam :/.... te plamie is zwalają człowieka znog strach i wszystko naraz....
Kochana ja fakt na szczęście nie mam plamienie ale od wczoraj od 17 łeb mi rozsadza dzisiaj jeszcze zwracalam i rozwolnienie miałam bałam się o babla ale jak zobaczyłam betę uspokoilqm sie

reklama
Ja starałam się jeść leki o tych samych porach ale nie dajmy się zwariować.... nikt chyba zegarka i alarmu na tabletki ustawionego nie ma.... ja kiedyś o luteinie przypomniałam sobie po 3h spóźnienia i nie mogłam uwierzyć że JA zapomniałam :-) :):-D a miałam też taką sytuację że mimo że od jakiś 3tygodni nie brałam już zastrzyków z prolutexu a pewnego dnia o mało bym zawału ie dostała jak zamierzałam sobie zastrzyk zrobić i szukałam w lodówce a tam brak...:szok::szok::szok::ninja2: człowiek jednak czasem jest jakby z innej planety...:szok:
Kochana a ja cZasami mam tak że coś mówię ale za 5 min nic nie pamiętam że ja to niby mówiłam i to przez leki tez

Kochana na pewno wszystko bedzie dobrze i nie bedzie zadnych wad genetycznych. Tyle tu ciotek trzyma kciuki za maluszka ze musi byc dobrze✊✊✊. Nie powiem Ci zebys sie nie martwila bo i tak bedziesz ale kochana wierze ze wszystko bedzie dobrze❤
Dziękuję staram się opanować ale myśli i łzy same mnie nachodzą. Muszę się opanować żeby synusia nie denerwować :(

Dziękuję moje obawy związane są z tym, że dzidziuś będzie miał wady genetyczne oprócz tego rozszczepu dlatego jestem w rozsypce strasznej:(:(:(
Trzymam rowniez kciuki zeby wszystko bylo ok. Rozsczep nie jest zadnym markerem wad genetycznych . Wiec na spokojnie. W pbecnej sytuacji zaluje ze nie zrobilam amnio dla swoetego spokoju z racjo wieku wczesniej kiedy nic nie bylo w usg. Sama czekam na wynik amnio z poniedzialku . Maja byc jutro lub w piatek . Skad jestes ? Ja w warszawie bylam w poradni . Na kasprzaka .

Ja starałam się jeść leki o tych samych porach ale nie dajmy się zwariować.... nikt chyba zegarka i alarmu na tabletki ustawionego nie ma.... ja kiedyś o luteinie przypomniałam sobie po 3h spóźnienia i nie mogłam uwierzyć że JA zapomniałam :-) :):-D a miałam też taką sytuację że mimo że od jakiś 3tygodni nie brałam już zastrzyków z prolutexu a pewnego dnia o mało bym zawału nie dostała jak zamierzałam sobie zastrzyk zrobić i szukałam w lodówce a tam brak...:szok::szok::szok::ninja2: człowiek jednak czasem jest jakby z innej planety...:szok:
A ja zawsze mialam budziki na leki ustawione ;)

Ja starałam się jeść leki o tych samych porach ale nie dajmy się zwariować.... nikt chyba zegarka i alarmu na tabletki ustawionego nie ma.... ja kiedyś o luteinie przypomniałam sobie po 3h spóźnienia i nie mogłam uwierzyć że JA zapomniałam :-) :):-D a miałam też taką sytuację że mimo że od jakiś 3tygodni nie brałam już zastrzyków z prolutexu a pewnego dnia o mało bym zawału nie dostała jak zamierzałam sobie zastrzyk zrobić i szukałam w lodówce a tam brak...:szok::szok::szok::ninja2: człowiek jednak czasem jest jakby z innej planety...:szok:

Ja mam alarm włączony :p

Ja dzisiaj tylko nieszczęsna pomidorowa byłam stanie zjeść a druga sprawa zamiast wziasc leki o 15 zapomniałam i wzięłam o 16 mam tylko nadzieję że nie wpłynie to na Naszego bąbelka
Spokojnie, nie wplynie. Jejku ja teraz juz jem.wszystko ale przy wymiotach to mialam baaarrdddzzzo ograniczony asortyment produktow ktore mi smakowaly. Makaron uwielbian a w tedy juz jak widzialam reklame to mnie naciagalo. Jakbym tego nie przezyla to.w zyciu bym nie uwierzyla

reklama
Lekarza mam w poniedziałek dopiero .... i nie wiem jak wytrwam :/.... te plamie is zwalają człowieka znog strach i wszystko naraz....
Oj niestety znam to szczegolnie ze zaczely sie u mnie w tedy kiedy zaczelam ronic po ciazy biochemicznej. Nic sie mezowi nie przyznałam,on poszedl na nocke a ja ani na chwile oka nie zmruzylam i cala noc sie modlilam. Nastepnegp dnia mialam wizyte na cito i byl juz ladnie widoczny pecherzyk. Plamienia trwaly gdzies do 8tc i u mnie byly to plamienia z kosmowki. Czesto jeździłam na izbe przyjec przy plamieniach.

Do góry