Agniecha1508
Fanka BB :)
@Murawa @nadziejaprzedewszystkim - ale Wam zazdroszcze - ja na 14 pracy chwilowo okupuję kanape z moimi rudzielcami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kapujechodziło o crio
a mnie nie chcieli dzis w robocie (jes!!! jes!!! jes!!!) więc mam zamiar spróbować najpyszniejszych skawińskich lodów polecanych przez @chlopkers zanim tak na rowerze dojadę to będę taka "spragniona", że będą smakowały jeszcze lepiej@Murawa @nadziejaprzedewszystkim - ale Wam zazdroszcze - ja na 14 pracy chwilowo okupuję kanape z moimi rudzielcami Zobacz załącznik 844996
Hehe znaczy pomieszal
No to faktycznie mądrzeKapuje
Moj tez chory!! Matko zabije go. Mial na siebie uwazac bo mamy ta immunologie za 2.5tygodnia. To wczoraj wieczorem jak go gardlo bolalo to jeszcze na rower pojechal. I dzis juz zdycha. Utluke normalnie.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Faceci są wzrokowcami mogłaś przy nim otwierać
Ile się czeka aby tam się dostać Ale tam jest jakiś lekarz czy jak???Zapisz sie na NFZ do MASTERMED w Białymstoku siebie i męża na badania KARIOTYPU I AZF ORAZM MCFTR.
No wlasnie mam allo mlr wypisane. Test mikrocytotoksycznosci i jakies HLA-C w ktorych on musi brac udzial. I nie wiem do ktorych musi byc zdrowy...No to faktycznie mądrze
Ale on do badań chyba nie musi być zdrowy?? Będziecie robili allo? Facet zdrowiutki musi być na pewno na szczepienia a jak z badaniami to nie wiem, wydaje mi się, że nie. Ważne, żeby u Ciebie nie było stanów zapalnych (chyba?)