reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Murawa @nadziejaprzedewszystkim - ale Wam zazdroszcze - ja na 14 pracy :oops: chwilowo okupuję kanape z moimi rudzielcami :tak:
20180120_120134-1.jpg

Załączniki

• 20180120_120134-1.jpg
    20180120_120134-1.jpg
    443,2 KB · Wyświetleń: 493
reklama
Kapuje :)

Moj tez chory!! Matko zabije go. Mial na siebie uwazac bo mamy ta immunologie za 2.5tygodnia. To wczoraj wieczorem jak go gardlo bolalo to jeszcze na rower pojechal. I dzis juz zdycha. Utluke normalnie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No to faktycznie mądrze :D
Ale on do badań chyba nie musi być zdrowy?? Będziecie robili allo? Facet zdrowiutki musi być na pewno na szczepienia a jak z badaniami to nie wiem, wydaje mi się, że nie. Ważne, żeby u Ciebie nie było stanów zapalnych (chyba?)

Ja mialam od ok 8 tyg suche usta bardzo. Opuchniete zaczerwienione dziasla , ktore przy myciu krwawia do dzis . To norma . W pierwszej coazy tez tak mialam z tym krwawieniem. Trzeba ew . Pilnowac zabkow czy sie jakis nie posypie. Niczym niestety nie traktowalam tego poza myciem zebow . Ew plynow z alkoholem do plukania lub mocno drazniacych unikac . Sa lagodnoejsze .

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to faktycznie mądrze :D
Ale on do badań chyba nie musi być zdrowy?? Będziecie robili allo? Facet zdrowiutki musi być na pewno na szczepienia a jak z badaniami to nie wiem, wydaje mi się, że nie. Ważne, żeby u Ciebie nie było stanów zapalnych (chyba?)
No wlasnie mam allo mlr wypisane. Test mikrocytotoksycznosci i jakies HLA-C w ktorych on musi brac udzial. I nie wiem do ktorych musi byc zdrowy...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry